Køb dine e væsker med hjemmefra

shutterstock_140876200

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange danskere, der damper, altså bruger e-cigaretter, og dette stopper naturligvis ikke fordi, man er på ferie. Ryger man almindelige cigaretter, er det nok ikke mange, der selv tager deres cigaretter med på ferien. Enten køber de taxfree i lufthavnen eller på destinationen, hvor det typisk er noget billigere, end i Danmark, hvor vi som bekendt har nogle ret offensive afgifter.

Det kan man med rimelig ro i sjælen gøre, når det kommer til cigaretter, da de er rimelig ens, uanset hvor man køber dem, hvis man ellers holder sig til de mærker man kender. Er man blandt damperne, kan det dog være en god ide at medbringe dette hjemmefra.

At e-cigaretter ikke er sunde, er der nok ikke mange, der er i tvivl om, men der er stor forskel på, hvad det er tilladt at tilføre væskerne, alt efter hvor i verden man befinder sig. Det kan derfor også være en dårlig ide at købe nogle væsker, man ikke kender, hvis man eksempelvis er i Tyrkiet eller lignende, da man risikere at købe katten i sækken og ikke vide, hvad der er tilsat til dem.

Så hvis du hører til den gruppe, der damper på dagligt plan, kan det altså være en rigtig god ide, at købe det man skal bruge hjemmefra, så man har nok til hele ferien, og ikke skal ud og lede efter væsker i et fremmed land.

Du kan blandt andet købe e cigaretter og væsker her hos Pandacig, hvor du finder et stort udvalg med en masse forskellige smage. Der er endnu ikke mange flyselskaber der tilbyder det helt store udvalg af e-cigaratter og væsker i deres taxfree sortiment, og derfor skal du nok ikke forvente at du kan finde din yndlingssmag, når der dumper et katalog ind af døren.

Written By

Mit navn er Henrik og jeg er blogger her på feriefavoritter.dk. Jeg elsker at rejse og generelt opleve verden. Jeg håber du fandt denne artikel brugbar :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *