5 gode grunde til at tage til Bornholm

Lige nu er det de færreste der er i gang med at tænke på sommerferie. Det kan dog være en rigtig god ide, hvis du ikke venter alt for længe. I hvert fald hvis du går med tanker, der leder hen mod solskinsøen. Bornholm har i mange år været en populær destination for mange danskere, og populariteten stiger og stiger. Det gør antallet af ferielejligheder, hoteller og sommerhuse dog ikke. Hvis man vil være sikker på, at få et skal man altså være tidligt ude.

Som du kan se her på Sol og Strands hjemmeside, er der allerede begyndt at være flere sommerhuse på Bornholm, der er booket i de mest populære uger. Det er da heller ikke så underligt, for Bornholm byder på rigtig mange ting. Her får du fem gode grunde til at besøge øen.

1: Unik natur

Bornholm har en natur, du ikke kan finde andre steder i Danmark. Du kan både få lidt skærgårdsstemning og ikke mindst et utæmmet klippelandskab, som du ikke ser andre steder i landet.

2: Fantastiske strande

Selvom Bornholm er en klippeø, finder du helt fantastiske sandstrande på øen, hvis lige man ikke finder mange andre steder.

3: Ø-stemning

Der er en speciel stemning på en ø. Dette er ikke unikt for Bornholm, og du kan finde det på mange andre danske øer, men Bornholm er alligevel i en klasse for sig, når det kommer til dette.

4: Gourmet oplevelser

Det bornholmske køkken kan noget helt særligt. Lige fra Le Port, der nærmest ligger i vandet til Svaneke bryghus der kombinerer øl og dejlig mad og ikke mindst til Michelin restauranten Kadeau.

5: Hammerhus, Ekkodalen osv osv

Det kan godt være at en ruin eller en dal, ikke lyder som gode grunde til at tage på ferie, men når man først har oplevet dem, ved man hvorfor. Der er mange seværdigheder på Bornholm, og det gode ved dem er, at de aldrig er længere end en kort køretur væk.

Listen kunne forsætte i en uendelighed, men vi tror at du har fået en fornemmelse af, hvorfor mange valfarter til øen, og hvorfor du skal være ude i god tid, hvis du vil have et sommerhus.

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.