Aktiv ferie? Køb en bæresele og drop klapvognen

Der er mange, når de får børn, der automatisk dropper tanken om at tage på aktiv ferie, og i stedet tager på flad-ud charter ferier med all inclusive, hvor ikke bevæger sig meget. Der er mange der forbinder det at få børn med en hæmsko i forhold til ferier, da man pludselig skal have klapvogn og alt muligt med, så snart man forlader landets grænser.

Du kommer langt med en bæresele 

Hvis i er blevet forældre og stadig gerne vil have en aktiv ferie, behøver et barn ikke være en hæmsko, da man sagtens kan have en aktiv ferie, selvom man har en lille størrelse med. Du kan nemlig sagtens stadig tage på vandreture og ud og opleve skøn natur, når I rejser, også selvom i har et barn med.

Med en bæresele fra eksempelvis ergobaby, er det ikke mere besværligt at have et lille barn med, end det er at have en rygsæk på ryggen, og du kan dermed stadig sagtens lave mange af de ting i plejede på jeres aktive ferie. Du kan finde bæreseler fra ergobaby her.

Alt efter destinationen, alderen på barnet og mange andre ting, kan det naturligvis være en god ide at have en klapvogn med på ferien, men generelt  så er der rigtig mange, der er alt for afhængige af deres klapvogne, og det bliver hurtigt til en sovepude, og det er let lige at sætte børnene til rette og trille afsted med dem.

Når børn kan gå, så bør de gå så meget som overhovedet muligt. Det er godt for deres balance, det er godt for deres sundhed, og det er godt for deres selvtillid, da de føler sig mere som deres forældre. Det er altså ikke kun et råd der er godt i forbindelse med en ferie, men også i hverdagen.

Skal i en tur i zoo eller lignende, så prøv at lade klapvognen blive hjemme og stedet lade dit barn gå rundt. Det er hårdt de første gange, men du bliver glad for det på den lange bane.

Hvis du vænner dit barn til at gå mere og mere selv, vil i også få en bedre aktiv ferie sammen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.