Bekæmp algerne på dine fliser

Er der kommet grønne belægninger på dine fliser? Så er det på tide at få fjernet alger fra fliserne, så de kan blive pæne og klar til sommeren. Det er meget forskelligt hvordan den enkelte dansker bekæmper alger. Nogle vælger at få en professionel til at klare det, imens andre foretrækker at prøve selv. Det kan godt svare sig at prøve selv med algerens, hvis der ikke er så mange belægninger. Hvis der er mange alger, kan det være svært at få opløst med algerens. Find ud af hvordan du vil komme til bugt med algerne, så dine fliser kan blive pæne igen.

Fjern algerne selv

Du kan købe algerens i de fleste byggemarkeder til fornuftige priser. Det er meget forskelligt hvilke mærke den enkelte dansker vælger. Når du først har fået købt algerens, hvordan får man så bugt med det? Først skal du sprøjte midlet på fliserne og lade det virke. Algerens begynder at opløse belægningen, så det bliver løsnet fra fliserne. Lige så snart det har virket noget tid, kan du spule det væk med vand og samtidig skrubbe på overfladen med en hård børste. I de milde tilfælde er en enkel behandling nok. I slemmere tilfælde, kan det være nødvendigt at gentage proceduren. På Glad Rens kan du se hvordan man effektivt fjerner alger fra fliserne.

Hyr en professionel

Hvis det er umuligt at få algerne af dine fliser, så kan det være nødvendigt at hyre en professionel. De professionelle plejer at højtryksrense fliserne og bruger bestemte midler til at få bugt med algerne. Det er også en god ide at hyre en fagperson, hvis du ikke har overskud til at gå i gang med projektet selv. Det vigtigste er at du kommer af med algerne og ikke hvilken metode der bruges til det.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.