Bliv klar til sommerens kør-selv-ferie

Foråret er på vej, og det betyder varmere tider, lysere dage og højere humør. Det betyder også, at sommerferien kommer tættere på, og derfor kan du med fordel begynde at planlægge sommerferien allerede nu. Mange mennesker flyver sydpå når sommerferien melder sin ankomst, men der er noget charmerende ved at selv køre på ferien. Mange vælger at pakke bilen og køre sydpå, og med god grund. Det er en god måde at være sammen med familien på, og køreturen er en oplevelse i sig selv. Den giver jer nogle oplevelser sammen som familie, og hvis I er godt forberedte inden, er der stor chance for, at kør-selv-ferien bliver en succes.

Autostol til dit barn

Hvis du har mindre børn, er det vigtigt at have en god autostol til barnet, som sikrer god komfort på den lange køretur. Derudover er det vigtigt at autostolen lever op til diverse sikkerhedskrav, så dit barn er sikret i tilfælde af et uheld. Det er også vigtigt at stolen har en god hovedstøtte, som sikrer dit barn god beskyttelse af nakke og rygsøjle. Ligeledes er en åndbar stol nødvendig til den lange køretur, så dit barn ikke får det for varmt på de meget varme sommerdage. Et godt bud på en god autostol til dit barn er en Cybex PALLAS M-FIX autostol, som sikrer maksimal komfort og beskyttelse til dit barn.
Husk at holde pauser

Selvom I har sørget for god komfort i bilen på den lange køretur, er det lige så vigtigt at holde nogle pauser, hvor I kan komme ud og strække benene. Det er vigtigt at komme udenfor i den friske luft og strække ben, da det sikrer god blodgennemstrømning i kroppen, så I kan slippe for hævede fødder. Hvis I skal køre hele vejen ned igennem Europa, kan det være en fordel at booke en overnatning undervejs. Ved at holde en længere pause, kan chaufføren få hvilet hovedet, så vedkommende er klar til endnu en koncentreret dag bag rettet på de tættrafikkerede motorveje.

Husk små snacks

Når I skal sidde længe i bilen, er det vigtigt at ikke gå sukkerkold. Derfor anbefales det at have nogle snacks med, så I kan få stillet den lille sult på køreturen. Børn har brug for mange små måltider, og derfor er de små snacks endnu vigtigere, hvis du har små børn med i bilen. Husk også rigeligt med drikkelse, så I ikke sidder og bliver dehydrerede og sløve i bilen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.