Cykelferie rundt i Danmark – Sådan træner du dig op

Kunne du godt tænke dig at komme på cykelferie rundt i danmark til sommer, så er det nu du skal begynde at træne dig op, for det bliver hårdt og der skal tilbagelægges mange kilometer med oppakning. I denne guide giver vi dig som sagt et par gode råd til at bygge en muskelmasse som du kan bruge på din cykelferie, så læs med og bliv meget klogere.

Start din træning allerede nu

Selv om det er vinter og det er rigtigt koldt og mørkt udenfor, så er det vigtigt at du allerede nu begynder at træne dig op. Hvis du kommer hjem fra arbejde og ikke har mulighed for at tage ud og cykle en tur, enten fordi det er for koldt eller vejene er glatte, så anskaf dig noget udstyr så du kan træne derhjemme. Det kunne være en spinningcykel eller en motionscykel, du kunne have at stå derhjemme og som du brugte til at holde dig i god form. Se eventuelt denne købsguide til motionscykler på tjek24.dk.

Få en træningspartner

Nogle gange når vi står for ansvaret for os selv, så får vi ikke gjort noget ved det. Det kan derfor være rigtig godt at gøre brug af en træningspartner, en som holder dig op på de mål du har sat, en som står og venter på dig og en som du har det sjovt med. Når der står en og venter på dig, så er det nemmere at komme afsted, man vil helst ikke ødelægge noget for den anden og man bliver dermed mere disciplineret og får gjort noget ved tingene.

Begynd til en holdsport

Du kan selvfølgelig gå op i træningscenteret og træne rundt alene, det kan være effektivt og rigtig godt, men savner du mere kontakt med andre, at der er nogen der presser dig osv, så begynd til en holdsport, det kunne være spinning, men det kunne også være alle mulige andre former for sport og motion. Det kunne være badminton, løb, boksning eller andet hvor du opbygger en god grund form, det kunne også være landevejscykling eller noget helt andet, mulighederne for holdsport er i hver fald rigtig mange.

Tænk over kosten i julen

I julen og de kolde måneder har vi det med at fylde os op med alt for meget fedt mad, alt for meget sovs, slik og hygge med familien. Men hvis du har en drøm om at komme ud på en cykelferie med familien til sommer, så er du allerede nu nødt til at tænke over hvad du kommer i munden. Det er derfor en god ide at udskifte nogle af de usunde vaner med slik og fed mad med sunde vaner og vælge flere grøntsager, frugt og magert kød.

Gå lange ture i skoven

Her i vinteren er der ikke mange mennesker at finde i skovene, du kan derfor gå lange ture i skoven og opbygge en god form der, det kan være både hyggeligt og dejligt at komme ud og mærke naturen tæt på. Når du går i skoven skal du have nogle gode støvler på, der kan være sjasket og vådt, se denne guide med test af vandrestøvler.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.