Danmark er et dejligt (ferie)land

Danmark er et dejligt land. Det kan der ikke herske nogen tvivl om. Men hvorfor søger så mange danskere alligevel mod udlandet, når sommerferien banker på døren? Måske for at komme så langt væk fra arbejde, som det er muligt.

Dog er det en dyr fornøjelse, når sommerferien skal foregå i udlandet. Især hvis der er børn med. Vi guider til de bedste steder at holde sommerferie i Danmark — med eller uden børn.

Nationalpark Mols Bjerge byder på rå naturoplevelser

Her får du et stykke natur, du ikke får andre steder i Danmark. Der er meget bakket,” siger den danske ferieentutiast, Thomas Brandt.

Det er et sted, hvor du virkelig kan opleve nogle fugle, du ikke kan opleve andre steder i Danmark. Naturlivet er voldsomt, og jeg husker, at vi så en rovfugl tage en lille harekilling. Det var en både stærk, voldsom, men også imponerende naturoplevelse. Både for store og små.

Mols Bjerge er med sine enestående natur en af Danmarks absolutte højdepunkter, når det kommer til ferie i det ganske land. Det bakkede landskab bærer tydeligt præg af at være blevet skabt under istiden. Her er mulighed for imponerende udsigter, strand, skov samt et rigt dyre- og planteliv. Det tørre landskab er kernen i Nationalpark Mols Bjerge, og her er garanti for en fantastisk ferie i det danske sommervejr. Om du er til guidede ture eller vil klare dig på egen hånd, er dette stedet.

Tag på et hyggeligt weekendophold

Danmark er fuld af små perler. Og du behøver faktisk ikke at tage væk fra de store byer for at opleve dem. Hvis du gør, er der dog stadig rig mulighed for at besøge et af landets mange, hyggelige badehoteller. Eller et af de mange, flotte, gamle og — ikke mindst — historiske hoteller.

Tag for eksempel Hotel Kirstine, der er de perfekte rammer, uanset om du vil afholde dagmøder, konferencer eller simpelthen have et hyggeligt weekendophold med dertilhørende søndagsbrunch, inden turen atter går hjem.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.