Det skal altid være i strandtasken

Sommeren er i den grad over os, også selvom det kan være lidt svært at se det på temperaturene, der lige nu skal kæmpe for at få et 2-tal foran sig. Der er derfor også igen i år mange hunderede tusinde danskere, der pakker deres kufferter, drager til lufthavnen og smutter til sydens sol, hvor man kan stole lidt mere på at sommervejret er som “det skal være”.

Uanset om du er til strand eller pool, så skal du nok have en taske med, hvor du kan have de mest fornødne ting. Her får du nogle gode råd til, hvad du altid SKAL have med i din strandtaske, uanset om du skal ligge ved poolen, eller du skal til stranden.

De fem uundværlige ting

Der er en ting der er vigtigere end stort set alt andet, og det er vand. Ligger man og steger i solen, er det essentielt at sørge for at få rigeligt med væske indenbords, så man ikke dehydrerer og får voldsom hovedpine. Hav altid en flaske vand med i strandtasken – kortere og mere præcist kan det ikke siges.

Der anden ting som du alt i verden ikke må glemme, og slet ikke hvis du er i syden hvor solen er hård, er solcreme. Der er ikke noget der kan ødelægge en ferie som solskoldninger og forbrændinger, der gør det umuligt at sove og i værste fald kan resultere i at man må opsøge læge og holde sig indendørs i flere dage.

Spray til håret – hvis du er kvinde og har langt hår, er det en rigtig god ide at have en saltvandsspray med i tasken, da den beskytter håret mod solens stråler og ikke mindst saltvandet, der er meget hårdt for håret. Davines der blandt andet forhandles her, er blandt de producenter, der laver rigtig gode sprays.

En anden ting der er god til at beskytte mod de værste af solens stråler er en god stor hat eller en kasket.

Endelig skal du naturligvis have lidt underholdning til dagen ved vandet, om det så er en god bog eller det skal være din telefon så du kan tjekke Facebook, høre musik osv. Mange vælger e-bøger eller lydbøger, da man kan have så mange med man vil. Du kan tegne abonnementer, hvor du har adgang til uendelig mange for et fast lavt beløb. Blandt andet hos Saxo med den tjeneste der hedder Saxo Premium.

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.