Drømmer i om USA?

Der er mange, der går med en drøm at om at komme til USA og opleve guds eget land helt tæt på. Har man først været der, er der også en god sandsynlighed for, at man gerne vil tilbage. Der er nemlig noget helt specielt ved at være i USA. Her oplever man udover en anden kultur, nemlig en åbenhed fra amerikanerne, som er meget anderledes end den vi kender herfra landet, hvor vi ofte er lidt mere reserveret. 

USA er samtidig et land der kan tilbyde stort set alt. Man kan opleve den mest fantastiske og vilde natur i det nordlige USA hvor bjergene i Wyoming og Montana kan tage vejret fra de fleste. Man kan tage sydpå til det Sydlige Californien eller endnu længere til Florida og opleve badestrande og daseferie. USA byder derudover på nogle af de mest ikoniske byer, som vi har alle har set utallige gange på film. 

Tænk bare på Hollywoodskiltet uden for Los Angeles, de lysende casinoer der har åbnet døgnet rundt i Las Vegas, Det Hvide Hus i Washington eller New York byen der aldrig sover med skyskrabere og frihedsgudinden. Ja, USA byder på noget for en hver smag. Alt efter hvor god tid og hvor stort budgettet er, kan mange af disse steder kombineres. 

Det kan være at flyve rundt (indenrigsflyvninger er billige), eller at leje en bil og køre ud i det kæmpe store land.

Hvis man først er i USA, kan det være en rigtig god ide at tænke lidt større, end man måske ville gøre det. Det er ganske enkelt ærgreligt ikke at få så meget ud af det, når man alligevel er der. En uge ekstra kan gøre alverden til forskel, end hvis man kun har en enkelt uge eller 14 dage. 

Gå “all in” på ferien

Er budgettet måske kun til to uger, så overvej om det kan være værd at låne penge at rejse for. Hvis man lige står og mangler de sidste 10 eller 20.000 for at få den ferie man drømte om, om både se New York og Key West i Florida, så kan det være givet rigtig godt ud. Den største post er som regel at komme derover, så de sidste penge rækker langt, når man først er der. 

Penge kommer og går, men det er de store oplevelser man tager med sig videre i livet. Derfor er det en udgift, som man bør overveje. Vi fortryder trods alt mest de ting, vi aldrig fik gjort her i livet. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.