Efterårsferie: Husk at få efterset låsen

Sommeren er efterhånden et fjernt minde. Der går ikke længe i hvert fald. For selvom vejrguderne endnu holder gejsten oppe, så går der ikke længe, inden de tager på en velfortjent efterårsferie og lader temperaturen styrtdykke. Det samme gør vi danskere — altså ikke lader temperaturen styrtdykke, men tager på efterårsferie. Udover sommeren, så er det nemlig i efteråret, vi foretrækker at tage ud at rejse. Og mange af os er allerede begyndt at pakke kufferten, imens vi drømmer os væk til de varmere himmelstrøg.

Når først du er taget afsted, har du en tendens til at glemme, hvad der foregår herhjemme. Selvom det kan være dejligt afstressende, så er det en god idé at tage sine forholdsregler inden afrejse. Når du er på ferie, har tyven nemlig frit spil — og det er noget, der er vigtigt at have i baghovedet, inden du tager på ferie. Der er nemlig meget, du kan gøre, for at gøre det så besværligt som overhovedet muligt for tyven. Nogle af de vigtigste punkter vil blive gennemgået herunder, så du er klar til at tage på efterårsferie.

 

Bor du i København, så få en låsesmed forbi

Hvis du bor i København, så er det en god idé, at du får tjekket din lås, inden du tager afsted. De tyveknægte, der opererer i hovedstadsområdet, er nemlig dem, der oftest bryder låsen op for at komme ind i dit hjem. Og hvis din lås ikke er af i orden, så er der ingen forsikring der dækker. Derfor bør du kontakte en låsesmed, som eksempelvis HV Laaseteknik A/S, der kan komme ud til dig, for at tjekke om din lås lever op til de standarder, der stilles.

Dette gælder desuden også, hvis du ikke bor i København. Det er surt, hvis forsikringen ikke dækker. Dog er det i hovedstadsområdet, at problemet er mest udbredt.

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.