Få en god og sund sommer

Sommeren forbindes tit med en tid, hvor man kan slappe af og gøre alle de ting, som man ikke har tid til, når man skal på arbejde hver dag, og der er en masse andre praktiske ting. Men bare fordi sommeren er en tid, hvor man for alvor kan have det sjovt og hyggeligt, så betyder det ikke, at man pludselig skal til at gå i gang med en masse dårlige vaner – man kan nemlig sagtens have en sjov og dejlig sommer og stadig være sund.

Herunder får du altså inspiration til nogle måder, hvorpå du kan holde den sunde linje sommeren over.

Tid til at lave lækre og sunde retter

Når sommeren endelig er der, og man rent faktisk har tid til alt det, man ikke normalt kan nå, så har man også pludselig tid til at bruge lidt mere tid i køkkenet, end man måske normalt gør. Det betyder altså, at du kan lave nogle retter, som du ikke normalt gider at bruge dine morgener eller aftener på at lave, og sommeren og ferie kan altså give dig overskuddet til at lave noget, der er lækkert og sundt.

Om morgenen kan du eksempelvis eksperimentere med grøn juice – det lyder måske ikke som det lækreste, men det kan faktisk smage meget godt, hvis du finder de rette grøntsager og frugter at putte i. Det er en rigtig god og sund måde at starte sommerdagene på.

Derudover kan du også prøve en masse lækre retter af, som I alle sammen kan nyde til aftensmad. Og når man har masser af tid til at lave maden og eksperimentere i køkkenet, så kan man også nemt få sund mad til at smage rigtig godt. 

Gode gå- og løbeture

Udover den sunde mad i sommerperioden, så lægger det dejlige sommervejr også op til, at man kommer ud og bevæger sig lidt i det gode vejr. Man kan vælge at gå nogle lange ture, da man også sagtens kan få pulsen op, og fordi du i det mindste bevæger dig, hvis du er ude at gå en masse ture. Hvis du gerne lige vil være lidt sundere, så kan du også skifte gåturen ud med en løbetur, da det lige får kroppen lidt mere i gang. Ellers er det også meget skønt at rykke styrketræningen ud i haven, når vejret er dejligt, så det er også en måde at bevare sundheden på i sommerperioden.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.