Fyn er fin

Verden byder på millioner af fantastiske destinationer, som fortjener et besøg. Der er rigtig mange, der forbinder det at rejse, med at skulle til udlandet og opleve nye spændende kulturer. Der er også rigtig mange, der helt glemmer, at vi her i landet også har en masse fantastiske steder, der fortjener besøg.

Et af de steder er øen i midten af det hele nemlig Fyn. Der er mange, der gør en smule med grin med fyn og kalder det for et bump på vejen mellem Sjælland og Jylland,  men det er meget mere end det, og det kan er en rigtig god ide at rent faktisk stoppe og opleve øen.

Besøg Odense

Hvis du holder på ferie på Fyn, er der ingen undskyldning for ikke at besøge den fynske hovedstad og Danmarks tredjestørste by Odense. Byen der ligger centralt placeret på fyn er blandt andet kendt for at være fødestedet for HC Andersen, hjemsted for Tinderbox og bryggeriet Albani, men Odense er meget mere end det. Det er også en af de byer i landet, hvor du finder det bedste udvalg af lækre restauranter. Prøv eksempelvis Bacchus, No. 61 eller Oluf Bagers Gaard der er blandt de bedste restauranter i Odense.

Du bør heller ikke snyde dig selv for at besøge skovssøen, hvor tusinder drager til for at få is, når vejret er til det. Der opstår en fantastisk stemning i skoven, der kun ligger få kilometer fra centrum. Odense Zoo er også et sted, du er nødt til at besøge, især hvis du har børn med.

Besøg kystbyerne 

Udover Odense, er der masser af fynske byer der fortjener et besøg. Byer som Bogense, Kerteminde, Fåborg, Svendborg, Middelfart, Assens og Nyborg er sammen med Langeland blandt de steder der tiltrækker flest turister sammen med eksempelvis Hasmark ved Otterup, der tiltrækker mange tusinde tyskere såvel som danskere til campingpladserne og sommerhusene.

Mere end 100 slotte og herregårde

Danmark er rig på historie og har mange historiske slotte og store herregårde. På Fyn finder du ikke mindre end 123 af slagsen. Blandt de mest kendte finder eksempelvis Egeskov, Broholm, Hindsgavl, Krengerup Gods, Valdemars Slot. Du kan ikke nå at besøge dem alle, men disse fem er alle mindst et besøg værd.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.