Gode råd til dig der skal på ferie

spar energi

Der er som bekendt mange udgifter forbundet, når vi afholder ferie. Her et par tips til hvordan du både kan spare penge, mens du er på ferie, samt hvordan du sikrer dig mod indbrud, mens du slapper af på en tropestrand.

Lej dit hus ud

Det er efterhånden blevet meget moderne at leje sit hus eller lejlighed ud, mens man ikke er hjemme. Det er en smart måde at gøre det på, hvis du ønsker at tjene lidt penge, mens du er på ferie. Der findes naturligvis flere måder at gøre dette på. En af mulighederne er at leje dit hjem ud til nogen, du kender. Det er en fordel, fordi du på den måde er fri for at bekymre dig omkring, hvorvidt huset står tomt for længe. Den anden mulighed er at udleje sit hjem gennem Airbnb. Det er en godkendt platform, hvis formål er at samle private hjem, som lejes ud.

Sluk for alle apparater

Hvis du er udrejst i mere end en uge, kan det sagtens betale sig at slukke for nogle af de apparater, der kører på højtryk. Det gælder for eksempel fjernsynstikket, ligesom det også kan betale sig at slukke for køleskabet, hvis der alligevel ikke er mad, der skal køles ned. Dette er dog ikke nødvendigt, hvis du har energivenlige produkter, fordi deres energiforbrug er så lavt, at det næsten ikke koster noget at holde dem kørende. Det kan sagtens betale sig at investere i hårde hvidevarer, der er energivenlige. Klik her for at se et stort udvalg af køleskabe.

Lad være med at invitere tyven indenfor

Der er ligeledes nogle overvejelser, du kan gøre dig, når du vil forhindre, at tyven kommer på besøg, mens du ikke er hjemme. Det gælder for eksempel annoncering på medier som Facebook. De fleste har lyst til at dokumentere det, når de er på ferie, men hvis du er smart, venter du med at lægge feriebillederne op, til du er hjemme igen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.