Gode råd til flyrejsen med små børn

Sommerferien begynder så småt for alvor at nærme sig. Det betyder også, at der snart er mange der skal ud og rejse og dermed skal ud på en flytur. Hvis man har små børn, kan det godt være lidt af en prøvelse at skulle sidde på et lille sæde i 3-4 timer. Mens nogen børn nemt lader sig underholde med en ipad eller lignende, er der andre der tager det lige knapt så pænt, og man kan hurtigt få en ret stressende start på ferien.

Gode råd til rejsen

Det kan være en rigtig god ide at acceptere, at lade det foregå på børnenes præmisser i de timer flyveturen tager. Lad dem se hvad de gerne vil se eller lave hvad de gerne vil lave. Så længe de er beskæftiget er de som regel også rimelig tilfredse, og som alle forældre ved, så er tilfredse børn ofte lig med tilfredse forældre.

Der er en god sandsynlighed for at du kan komme til at sidde ned hele rejsen og holde dem bekræftiget, især hvis der er tale om helt små børn. Det betyder, at det er meget muligt, at du ikke kommer til at kunne rejse dig og gå rundt, som du måske ellers ville. Det kan være en anelse hårdt for benene, og det kan faktisk også være lidt farligt, da det øger risikoen for blodpropper i benene, der faktisk er mere almindeligt, end du lige går og tror. Du kan langt hen ad vejen afhjælpe det ved at bruge kompressionsstrømper som disse, der giver et bedre blodomløb.

Det er dog stadig vigtigt, at du kommer op og bevæger dig lidt.

En anden god ide er også at snakke meget om flyrejsen inden, og forklare hvor sjovt det bliver og hvor sjovt det er at flyve. Vise billeder af flyvemaskiner og forklare, at sådan en skal i snart op i osv. Der er mange forældre der har en tendens til at vise deres bekymring overfor børnene allerede inden de er i luften, og lige som græd og grin så smitter bekymring også, og børn kan sagtens mærke det.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.