Gør afdelingsmødet til en oplevelse

Seminarer kan være vidt forskellige, og det samme gælder strategimøder, lederseminarer og afdelingsworkshops. Men bryder man formatet og tilføjer noget nyt, kan det blive en ferieoplevelse for de ansatte. Trække stikke, spræng rammen og gør afdelingsmødet til en ferieoplevelse.

Rammerne siger alt

Skal det være de kedelige kommunale korridorer, eller er det det levende naturlige miljø, som skal skabe fremtiden? Mulighederne er mange, men der er ingen tvivl om, at man får nye resultater, hvis man rykker ud af de vante rammer og træder ind i et mere inspirerende miljø. Flere hotelkæder er specialiseret i møder og konferencer og gør alt for at danne den perfekte ramme. Sinatur Hotel er mestre i møder og konferencer.

Temaseminar

For at ryste posen i din organisation, og for at skabe de rigtige rammer for læring, kan du afskærme de vanlige rammer ved at sætte et tema for seminaret. Næste års strategi kan med fordel blive til næste års søkort, hvor strategien fastlægges gennem søfartsmetaforer. Forretningen kan også beskues gennem nye øjne i forhold til forretningsudvikling, hvor en god øvelse kunne være, hvad hvis vi næste år skulle sælge noget helt andet. Hvad kan vores organisation så? Stil de udfordrende spørgsmål, og lad rammen definere svaret.

Teambuilding

Skal der virkelig rykkes ved organisationen eller virksomhedens fundament? Skal din medarbejdere virkelig rystes i deres grundvold og bryde deres vante tankemønstre for at kunne samarbejde og tænke af nye veje? Så er teambuilding-øvelser vejen frem.

Roter i rangstien og vend spanden på hovedet og lad manden på gulvet kommandere med slipset fra kontoret. Det kan gøres på rigtig mange måder. Brug naturen og få jord under neglene, lås medarbejderne inde og bed dem kæmpe sig ud, lad dem sulte og giv dem råt kød som det eneste. Pludselig vil de enkelte medarbejdere finder nye måder at samarbejde på og nye måder at se hinanden på.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.