Guide: Ting du ikke må glemme på ferien

Afføringsmiddel

Står du og din familie og skal på en skøn ferie, men du synes at pakningen af kufferterne kan være lidt overskueligt? Hvad er overflødigt og hvad kan du ikke undvære? Du er langt fra den eneste, der tænker i disse baner. Her er en lille guide til, hvad du med fordel kan medbringe på din rejse.

Less is more

Du kender det måske. I skal kun afsted en uges tid, destinationen er smukke Mallorca, og I er garanteret høj sol alle ugens syv dage. Selvom du allerede nu ved, at du højest sandsynligt kun kommer til at bruge dit badetøj og lettere beklædning, pakker du alligevel en lille sweater, flere par sko og tøj svarende til 14 dage. Det gør du naturligvis kun fordi, at du er bange for at glemme noget. Men det er lige præcis her, du skal være opmærksom. En god idé er at starte med at pakke alt det, du gerne vil have med. Når det så ligger udspredt på sengen, sorterer du halvdelen fra, og det er det, du skal pakke i kufferten. 

Lille medicintaske

Du er selvfølgelig opmærksom på at medbringe din medicin, hvis det er noget, du til hverdag er afhængig af. Men selv hvis det ikke er tilfældet, er det en stor fordel at pakke en lille medicintaske. Den kan blandt andet indeholde hovedpinepiller, Strepsils sugetabletter til ondt i halsen og vandfast plaster. Det er også altid en god idé at medbringe afføringsmiddel på rejsen, hvis uheldet er ude og du bliver forstoppet. Ved at tage sine forholdsregler, er du sikker på, at det ikke kommer til at ødelægge ferien.

Køb når du er fremme

Selvom mange af os glæder os så meget til ferien, at vi ikke kan lade være med at købe ting såsom solcreme og myggespray ind, er det ikke altid en god idé. Det kan faktisk være en fordel at vente med at handle disse ting ind, til du er fremme ved destinationen. Dette skyldes, at myggespray, der er købt i et bestemt land, oftest også er det mest effektive til brug til de myg, der lever i det land. For det andet er du fri for at bære på unødvendig oppakning.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.