Hold din miniferie i Danmark

Mange drømmer om den eksotiske rejse til udlandet, når de endelig har et par fridage. Men hvorfor ikke kaste et blik lidt tættere på hjem, før du tager spenderbukserne på og køber en dyr udlandsrejse? Danmark rummer nemlig et hav af perler, der giver rig mulighed for at få et afbræk fra hverdagen uden at vælte budgettet.

Selvom temperaturen ikke altid når svimlende højder i sommermånederne, har Danmark et stort udvalg af forlystelsesparker og tilbud, som især hitter hos børnefamilierne. Så uanset om man er på udkig efter en miniferie eller en forlænget weekend, er der masser af gode muligheder lige rundt om hjørnet.

Ferieboliger i Jylland

Det kan være rigtig lækkert med et afbræk fra en travl hverdag. Men det behøver ikke være uoverskueligt og dyrt at tage et pusterum fra de daglige pligter. På www.dayz.dk er der for eksempel masser af muligheder for at leje en lækker feriebolig i Jylland, hvis du ikke gider sidde hjemme hver weekend.

Tag hele familien med på en afslappende weekend, hvor du både kan få opladet batterierne og nyde et væld af aktiviteter for både børn og voksne.

Faciliteter

Benytter du dig af en feriebolig fra Dayz Resorts, får du adgang til følgende:

  • Eget feriehus med plads til hele familien
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Gratis og uforpligtende aktiviteter og faciliteter
  • Slutrengøring
  • Fri adgang til badeland/svømmehal
  • Gratis Wi-Fi-forbindelse

Det behøver slet ikke være kedeligt, at feriere i Danmark. Der er masser af muligheder for at komme i rigtig feriestemning, hvis du tager familien med på miniferie i en af Dayz’ mange ferieboliger i det jyske. Det behøver slet ikke at koste en bondegår. Du kan nemlig få helt op til 50% i rabat på den første overnatning, hvis du for eksempel kommer fra torsdag til søndag. OBS: Dette tilbud der gælder i udvalgte perioder.

Slutrengøring

Det kan ofte være besværligt og tage lang tid, hvis man selv skal gøre rent efter, at man har nydt en feriebolig i en weekend eller længere tid. Med en feriebolig fra Dayz er der altid inkluderet slutrengøring, så du ikke skal tænke på andet end at pakke bilen og køre hjem med ny energi, når din miniferie er forbi.

Dog klarer de ikke rengøringen på hjemmefronten. Så når miniferien er ovre og hverdagen igen melder sig, må du selv i gang med at svinge støvsugeren. Derfor er der god grund til at have det rigtige udstyr, så du nemmest kommer omkring den daglige rengøring. Synger din gamle støvsuger på sidste vers, så er det nok på tide at kigge sig om efter en ny. Hos Føtex finder du et godt udvalg af nye støvsugere, som med garanti vil overgå din gamle, og gøre den daglige rengøring lidt nemmere.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.