Husk at have sikkerheden i orden på sejlturen

Det er rigtig rart at sejle. Mange historier både hyggelige og gyseligt spændende finder sted netop ude på en båd. Særligt de sidstnævnte handler om at skønt man sikkert har været forberedt på det meste og virkelig gjort sig så dækket som man kunne, så har man mødt noget man ikke var klar på.

Der er naturligvis de tilfælde hvor man godt har vist at nogle udfordringer var fremme. Det kan være risikoen alene for at noget vil gå galt, som man har taget for givet og afklædt sig sin redningsvest eller en mulig storm man har undervurderet styrken af.

Find behageligt udstyr

Når det kommer til eksemplet ovenfor med redningsvesten, så er det noget så mange faktisk gør. Sikkerhed er vigtigt og det er vigtigt at man er iført sin redningsvest, men den er ikke lige behagelig for alle. Nogle føler sig strammet ind og det fremkalder klaustrofobiske træk fordi den både skærmer af så man ikke kan se sig for til alle sider – hvis man sidder i en kano – og efter det har irriteret en nok, så vil man begynde at dumme sig og tage den af. 

Men sikkerheden skal være i orden, og her kan du overveje en oppustelig redningsvest i stedet. Oppustelige redningsveste har den fordel at de ikke fylder så meget på en førend man skal bruge dem og det gør at man ikke af samme grad får denne klaustrofobiske fange-følelse man ellers kan få det. 

Oppustelige redningsveste eller blot flyde redningsveste, så må behageligheden aldrig være præmissen for sikkerheden, for er uheldet endelig ude så kan prisen være langt højere for at have det lidt mere behageligt i et par enkelte timer op til, og det er ikke det værd.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.