Husk at tage hensyn til andre på ferien

Husk at tage hensyn til andre på ferien

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren har ramt os, og det betyder, at der skal lægges sidste hånd på værket, når det kommer til sommerferien. Rigtig mange mennesker hele verden over vælger at tage på en eller anden form for sommerferie, og det betyder, at der rigtig mange steder rundt om i verden vil være spækket med turister. Det betyder også, at der er rigtig mange mennesker samlet på ét sted, næsten uanset hvor du befinder dig. I disse situationer er det vigtigt, at du husker at tage hensyn til andre. Derfor har vi i denne artikel samlet et par tips til, hvordan du er mest hensynsfuld på ferien.

Tjek op på rygning

Rigtig mange mennesker ryger, men der er også rigtig mange, der ikke gør, og størstedelen af disse ønsker ikke at blive eksponeret for cigaretrøg – slet ikke steder, hvor man står tæt og ikke kan slippe væk fra røgen. Derfor er det yderst vigtigt, at du på ferien tager hensyn, og lige tænker dig om en ekstra gang, inden du tænder cigaretten.

Sørg for at respektere de regler, der er angående rygning på ferien. Står du et sted, hvor der tydeligt står, at du ikke må ryge, skal du lade være med at gøre det alligevel. Du kan regne med, at de fleste offentlige steder, hvor der ofte er mange mennesker, uanset hvor du er på ferie, forbyder rygning. Skal du alligevel ryge, kan du altid forsøge dig med en e-cigaret til ferien. Find udvalget her.

Giv plads

Du er ikke den eneste, der er træt af lange køer og at gå skulder mod skulder med fremmede, og derfor er der ingen grund til at mase eller tage pladsen fra andre. Du skal nok komme til, så giv ham eller hende, der står ved siden af, et smil, og lad ham eller hende komme til. Det nytter ikke noget at spærre vejen for hinanden på ferien.

Vær respektfuld

På ferien er det vigtigt, at du viser respekt for andre. Eftersom der er mange turister, næsten uanset hvor du er, kan du være sikker på, at der er folk fra mange forskellige kulturer. Lad være med at kigge surt på dem, der gør tingene anderledes, end du selv gør. Giv dem i stedet et smil, og lær eventuel noget om deres kultur, så du bedre forstår din omverden.

Written By

Mit navn er Henrik og jeg er blogger her på feriefavoritter.dk. Jeg elsker at rejse og generelt opleve verden. Jeg håber du fandt denne artikel brugbar :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *