Husk det hele til campingferien

Nogen vil mene, at det kun er en sommerting, men ægte campister vil uden tøven vove at påstå, at camping er en helårs ting. Med en campingvogn kan man køre lige hvorhen, man vil. Man har altså en kæmpe frihed, hvis man vælger at købe en campingvogn, men hvis man ikke er til tiltrukket af at køre land og rige rundt, er det også så smart med en campingvogn, at man kan blive fastlægger for et årligt beløb på en campingplads, som man er rigtig glad for. Hvis man vil have et tilflugtssted, hvor man kan stikke lidt af fra hverdagen, så er det at blive fastlægger den perfekte løsning. Der er dog en del ting, der skal være styr på, hvis man vil til at være campist.

Alt det rigtige udstyr

For det første er der en masse udstyr, som der skal være styr på. Det giver sig selv, at man ikke kan have alverdens ting med fra ens faste hjem, men heldigvis kan man få en masse udstyr, som er beregnet til campering. Grillen, der står hjemme i haven, er f.eks. for stor til at slæbe med på campingturene, men som erstatning kan man få en campinggrill, der er en del mindre og lige til at tage med.

Det er heller ikke lige sådan, at man tager spisebordet og -stole hjemmefra med. Her kan man nemlig også få sammenfoldelige campingbord og -stole, som er meget mere håndgribelige. Se udvalg af campingstole på Campingnetshop.dk. Man kan altså få alt, hvad man skal have med på campingturen i komprimeret størrelse og i et mere håndterbart format.

Noget andet, der er en rigtig god ide at anskaffe sig, er læsejl eller et fortelt. Det giver for det første mere plads, og for det andet kan det også være med til at give noget mere privatliv.

Hav styr på forsikringen

En anden ting, der skal være styr på, når man ejer en campingvogn og vil til at campere, er forsikringen. En campingvogn er dyr at erstatte, og derfor er det en rigtig god ide at få tegnet en ordentlig forsikring på den, så man ikke kommer til at stå i en ærgerlig situation, hvor man skal til at erstatte en helt ny campingvogn. Sørg for at forsikringen gælder alt fra skader til tyveri, så du er dækket ordentligt ind. Du kan her tjekke, hvad din campingvogn forsikring dækker.

Det fede liv med campingvogn

Der er rigtig mange fordele ved at have en campingvogn og ved at campere. For det første bestemmer man selv, om man vil køre rundt eller være fastlægger, men hvis man vil køre rundt, så er man ikke kun begrænset til Danmark. Man kan nemlig sagtens køre campingvognen med til Italien, Spanien eller lignende. Hvis man vælger at blive fastlægger, vil man opleve den helt fantastiske stemning og det tætte fællesskab, der er på en campingplads. Desuden vil man få et tæt forhold til de andre fastlæggere, da man vil komme til at støde på dem rigtig mange gange i løbet af et år. En campingvogn kan altså opfylde rigtig mange ønsker i forhold til, hvordan man ønsker at holde ferie.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.