Husk dine kæledyr når du rejser – og glem dem så

Når man er på ferie, så bør man være på ferie, og ikke gå og tænke over hvordan det nu går derhjemme, men i stedet bare nyde ferien og leve i nuet. Ellers kommer det aldrig til at føles helt som en ferie. Der kan være mange grunde til at man går og tænker på et eller andet derhjemme.

En af de ting som mange har i tankerne er deres kæledyr. Det er de færreste der har kæledyr, som har mulighed for at tage dem med sig, og derfor bliver de efterladt hjemme. Nogen har andre til at kigge efter dem, men andre afleverer dem hos venner og familie og så er der dem, der sender dem i pension, det kommer naturligvis an på hvilken type kæledyr, der er tale om.

Eksempelvis kan katte uden større problemer godt efterlades i en uge eller to, hvis der blot er nogen til at give dem med et par gange om dagen eller dagligt, eller hvordan du nu plejer at fodre. Hvis det er en hund, er det lidt mere problematisk.

Katte er gode til at aktivere sig selv, eller rettere sagt ikke at lave noget, og have det fint med det. Alligevel kan det være en god ide, at sørge for de bliver en smule aktiveret, også når man ikke er hjemme. Der findes meget mere eller mindre automatiseret legetøj, som kan underholde dem i timevis, mens du er væk. Eksempelvis denne dims fundet på dyrelageret, der både kan bruges til katte og hunde

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 11.37.58

Hvis du ved at din hund eller kat har det godt, bruger du ikke tid på at tænke på den, og på den måde kan du nyde din ferie i fulde drag.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.