Hvad skal jeg lave i mit sabbatår?

Har du brug for en tiltrængt pause efter du har færdiggjort din ungdomsuddannelse? Hvis du ligesom så mange andre, har virkelig svært ved at beslutte dig for, hvad du vil læse videre på eller arbejde med, er det en god idé med et år, hvor du kan bruge tiden på at tænke. Men hvad skal du så lave udover at overveje uddannelses- og jobmuligheder? For selvom et sabbatår lyder rigtig fedt, kan det også være svært at finde på noget at lave. Det er stort set første gang i dit liv, at du ikke skal i skole. Du skal selv finde ud af, hvad du skal lave, når du står op hver morgen.

Byg en solid opsparing op

Mange bruger deres sabbatår på at arbejde, så de kan tjene penge til en opsparing. Det er rart at have noget at stå op til hver morgen, da du hurtigt kan ryge helt ud af en hverdag, når du går hjemme og selv skal disponere din tid. Når du når til enden af året og har fået opbygget en fornuftig opsparing, kan du vælge at gøre flere ting. Mange vælger at tage et 2. sabbatår, hvor de rejser for alle de penge, de har tjent. Andre vælger at bruge deres opsparing på en lejlighed f.eks.

Få fede oplevelser

Du kan også bruge dit sabbatår på at få nogle fede oplevelser. Mange vælger at arbejde sig til en opsparing det første halve år og rejse for pengene det sidste halve år. Hvis du virkelig vil have en oplevelse for livet, kunne du f.eks. bruge pengene på at tage til Sydafrika med Africa Tours. Det er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Du får mulighed for at se så mange unikke ting. Det kræver en fornuftig opsparing, men du får virkelig noget for pengene.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.