Hvor skal du tage hen på ferie i foråret?

Selvom vejrguderne generelt har vist sig fra deres milde side i den senere tid, kommer man ikke uden om at det er vinter. Man kommer dog heller ikke uden om, at vinteren synger på sidste vers, og at foråret er lige om hjørnet. Hvis man ikke vil vente på den danske sommer, og gerne vil have noget sol og varme, må du sydpå.

Der er mange, der har lidt ferie tilovers, som skal bruges inden maj. Derfor er der generelt også mange, der rejser inden for de næste 2-3 måneder. Det store spørgsmål er naturligvis, hvor du skal tage hen, hvis du gerne vil have sol og varme. For selvom temperaturerne naturligvis er højere i Grækenland og på Mallorca, så er der ingen garantier for varmt vejr og høj sol i foråret.

De kanariske øer er et sikkert hit

Blandt de eneste destinationer, så kan man besøge de kanariske øer hele året rundt. Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote osv, ligger langt mere sydpå end resten af Europa og byder på varmere vejr. Dette gør sig både gældende om sommeren, hvor det kan blive lige i overkanten, men også om vinteren. Her er der typisk omkring tyve grader om dagen i de kolde måneder. Her i foråret er det ofte 22-25 grader på de kanariske øer, hvilket mange ser som ganske glimrende. Det er helt klassiske charterdestinationer, og mange af hotellerne har sågar opvarmede swimmingpools. Vil man have sol og varme, er det derfor et af de mest sikre kort, man kan spille. Flyveturen er til gengæld også det længere og kan nærme sig seks timer.

Cypern og Tyrkiet

Blandt de andre varmeste steder inden for den europæiske region finder man Tyrkiet og Cypern. Begge steder der generelt byder på rigtig fine lune temperaturer i foråret. Havvandet er stadig til den lidt kølige side, men med lufttemperaturer, der sjældent kommer under 20 grader om dagen, når vi først er i midten af marts. Samtidig er flyvetiden generelt noget kortere end til de kanariske øer.  Dette gør det til gode destinationer, hvis man rejser med mindre børn.

Vent med Grækenland og Italien

Man kan sagtens få lune temperaturer og dejligt vejr, hvis man tager til Grækenland, Italien og middelhavet i foråret. Hvis man gerne vil være nogenlunde sikker på godt vejr, er det dog en god ide at vente til slutningen af april. Det er først her er varmen rigtig bider sig fast. Du kan som sagt SAGTENS være heldig, men hvis du vil være sikker, så vent. Der er en grund til at chartersæsonen først begynder i april til disse steder.

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.