Hvornår åbner drømmedestinationerne igen?

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at covid-19 har ændret verden på ganske kort tid. Fra at vi var et rejselysten folkefærd, der elskede at rejse i hele verden, er der nu voldsomme begrænsninger for, hvad vi kan og må. Længe så det ud som om, at vi alle skulle blive i Danmark hele sommeren. Så blev der åbnet op for Tyskland, Norge og Island, og nu er der mere eller mindre åbent for hele Europa.

Nogle af de destinationer vi danskere er blevet glade for, er der dog stadig lukket ned for. Rejser til Seychellerne, Maldiverne, Thailand og lignende er således stadig noget, der ligger lige ude i fremtiden. Det helt store spørgsmål er naturligvis, hvor længe går der inden resten af verden er klar til at tage imod de danske turister igen. Det skal naturligvis være sikkert, for selvom vi danskere er vilde med at rejse, er der nok ikke mange, der vil risikere deres liv og lemmer for et par uger på stranden.

Indtil videre hedder det således stadig tidligst 31. august før der igen bliver åbnet op for destinationerne der ligger uden for EU, og det er endnu ikke givet, at der åbnes op lige efter. En ting er naturligvis at smittetrykket skal være faldet, og at virussen er under kontrol. En anden ting er også, at der skal være styr på sundhedsvæsnet i de pågældende områder, før udenrigsministeriet kommer til at anbefale de lange rejser igen.

Det gode for os der elsker at rejse, er naturligvis, at disse destinationer typisk også er dem, man besøger om vinteren, hvor de kan byde på et klima, man ikke kan finde i Europa. Hører man til dem der rejser væk om vinteren, er der derfor stadig god grund til at bevare optimismen og troen på at vi kan komme ud og rejse til vinteren.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.