Kom i ferieform

De fleste af os skruer ofte lidt op for motionen og ned for det usunde, op til en ferie, hvad end dette er sydpå eller i Danmark. Vi vil jo gerne kunne ligge på strande, og ligne modeller, ellers er det at træne og spise lidt sundt også bare med til at booste vores generelle selvtillid, og det kan derfor være gavnende for flere ting, da det jo også er godt for dig og din krop generelt. Det kan dog være svært lige at tage sig sammen og rent faktisk få trænet op til ferien, her kan du dog få nogle tips til, hvordan du kommer i gang, men også til, hvordan du rent faktisk fortsætter det, måske endda efter ferien.

Spis sundt, men godt og nemt

Mange har en eller anden forestilling om, at sund mad ofte skal være besværligt og dyrt at lave, dette er nok en af grundene til, at flere dropper den sunde menu efter lidt tid, da det altså simpelthen er for besværligt og måske er det man laver selv af sunde retter ikke så interessant, som det man kunne lave af mindre sunde retter. Dog så er der andre muligheder, og forslaget herfra er at bestille maden. Fastfood er ikke længere kun McDonalds og pizza. Du kan få lækker og sund take away leveret lige til døren, det er en oplagt og nem mulighed. Du kan f.eks. få fantastiske salater leverer lige til døren. De salater du køber, er ofte mere interessante og spændene end det man laver hjemme i sit eget køkken. Det kan derfor klart anbefales at bestille nogle salater, det er også langt nemmere, og du skal slet ikke tænke over madlavningen. Med hungry kan du få leveret salater til døren. De har et stort udvalg i de forskellige større byer rundt i landet. Du kan læse mere om dem på forrige link, og også finde din næste salat med det samme.

Lav motion ud fra en challenge

Det at vise sig på træningsmåtten hver evig eneste dag er sjældent nemt, og der skal ofte lidt til for lige at overbevise en om, at det faktisk er det værd. Det kan derfor være en god ide at finde en af de mange challenges på YouTube, så er programmet lavet for dig til den næste måned eller sådan noget, og du ved, hvad du skal lave hver dag og mange har derfor nemmere ved at komme i gang.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.