Madrid – Spaniens “oversete” perle

At kalde Spanien for en overset destination er der nok nogen der vil rynke en smule på panden over. Faktum er dog, at Madrid står i skyggen af den populære badeby Barcelona, som hvert år tiltrækker mange tusinde danskere. Madrid har ikke de samme strande som Barcelona, og der er måske ikke helt den samme afslappede feriestemning. Til gengæld byder den på historie og kultur som få andre byer i verden.

Madrid har et af verdens største udvalg inden for kunst, og nogle af verdens største museer har hjemme her. Et sted du virkelig ikke må snyde dig selv for er Museo del Prado, der af mange anses som værende et af verdens bedste museer for kunst.

Museo_del_Prado-front

En gastronomisk oplevelse

Madrid byder på den ene fantastiske restaurant efter den anden. Der er mange velhavere i Spanien og der findes et utal af fantastiske spisesteder, uanset om du er til spanske egnsretter, det franske køkken, pizza og pasta fra Italien eller fusionsretter fra hele verden, det findes i Madrid. Der er desuden et kæmpe udvalg af eminente frokostrestauranter i forretningsområderne i Madrid, da der er utrolig mange forretningsfolk i byen.

Real Madrid – og de andre

Madrid er også hjemsted for verdens største fodboldklub “kongeklubben” Real Madrid, der historisk set er det mest vindende hold i hele verden. Et besøg på Santiago Bernabeu, er ikke noget du må snyde dig selv for, hvis du er på besøg i Madrid. Hvis ikke for at se en kamp, så på en rundvisning og opleve det imponerende bygningsværk. Rent faktisk er den guidede tour rundt på Bernabeu i Top 3 over de største turistattraktionen i byen.

Inden for de sidste par år er bysbørnene fra Atletico Madrid også blevet en faktor såvel i Spanien som i Europa, og hvis du har mulighed for at opleve et “El Derby” mellem de to hold, er det en oplevelse for livet – om du er fodboldfan eller ej.

Generelt har Madrid utrolig meget at byde på med alt fra kunst, kultur, natteliv, parker og shopping til fodbold.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.