Miniferie på Fyn

Miniferie

En miniferie på et par dage er en af de skønneste oplevelser, du kan give dig selv eller dine nærmeste. I en stresset hverdag kan det gøre hele forskellen, at du får mulighed for at trække stikket og glemme alt i nogle dage.

Besøg skønne Fyn

Står du og overvejer din næste miniferie, kan jeg kun anbefale, at du overvejer at lægge vejen forbi Fyn. Selvom Fyn for mange er den forhadte knopskydning mellem Aarhus og København, er det virkelig værd at gøre et stop og nyde den skønne natur – og øen ligger samtidig perfekt placeret midt i landet, så du ikke spilder halvdelen af ferien på motorvejen.

Hindsgavl Slot i Middelfart er bare ét af de skønne steder, du kan lade være rammen om din weekend. Slottet ligger midt i naturskønne omgivelser ud til Lillebælt, og omgives af Hindsgavl Dyrehave, hvor rådyrene går frit hele året. Selve slottet kan spore sin historie helt tilbage til 1231, og man kan mærke historiens vingesus over alt på slottet, selvom det i dag er istandsat fra top til tå i romantisk stil.

Hindsgavl Slot ligger kun et par kilometer fra Middelfart Centrum og Den Gamle Lillebæltsbro, og du kan let komme dertil i bil eller med tog fra hele landet.

Spækket med oplevelser

På broen kan du også prøve kræfter med Bridge Walking, som er inspireret af Sydney Harbour Bridge og ikke findes andre steder i Europa. Du får et spektakulært udsyn over Lillebælt, den nye bro og hele trekantområdet, og hvis du alligevel overnatter på Hindsgavl Slot, er det næsten et must at tage den oplevelse med.

Har du ikke tid til at tage af sted en hel weekend, kan du sagtens nøjes med en enkelt overnatning – restauranten er bestemt værd at køre efter, så jeg vil absolut anbefale et besøg, hvis du er i nærheden eller skal bruge en overnatning på vej tværs over landet.

Læs mere om Hindsgavl Slot her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.