Det skal i lave i vinterferien

Januar nærmer sig sin afslutning, og året korteste måned, februar melder dermed snart sin ankomst. Udover at være årets korteste måned, så er februar også måneden der byder på to ting, som de fleste børn er vilde med, men som begge bliver anderledes i år. De to ting, der falder oveni hinanden er fastelavn og vinterferie. På grund af covid, bliver fastelavnen naturligvis ikke som den plejer, da man ikke må forsamles i store grupper og slå katten af tønden. I år kunne i holde en lille fastelavn hjemme i familien, så børnene ikke bliver snydt. Du kan købe udstyr og pynt til fastelavn her.

En anderledes ferie

Lige efter fastelavn kommer vinterferien, og her er der nok også nogle ting der bliver lidt anderledes. Normalt glæder langt de fleste børn til at få ferie, men også her bliver det nok lidt anderledes i år. Rigtig mange børn har været afskåret fra deres venner og skolekamerater i meget lang tid efterhånden, og mange vil bare gerne i skole igen. At få ferie, hvor det samtidig stadig anbefales, at de ikke ses, er derfor næppe den helt store glæde, som det ellers ville være.

Vejrudsigten siger at der er sne på vej, og hvis det ellers holder stik, så er det dog en god mulighed for at komme ud og kælke, hvilket vi ikke har haft mulighed for i mange år. Der er rigtig mange gode bakker rundt om i Danmark, og hvis du har børnehavebørn, er der en god sandsynlighed for, at de måske aldrig har prøvet at kælke. Så hvis vejrudsigten holder stik, er det er godt bud på, hvad i kan give jer til i ferien.

Derudover skal i huske at slappe af som familie, hvis i ellers har fri. Hyg jer sammen og nyd dagene i fællesskab.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.