Nyd din frokost i fantastisk omgivelser på Sydfyn

Drømmer du om at nyde en frokost i helt fantastiske omgivelser i det sydfynske, så er Restaurant Klinten det oplagte sted. Her er der fokus på gæstfrihed men også på stor kvalitet i maden. Og så er omgivelserne noget helt specielt.

Sydfyn er noget helt specielt

Sydfyn og det fynske øhav er et af de smukkeste steder i Danmark. Naturen er fantastisk og stemningen noget særligt. Det er en fantastisk tur langs den sydfynske kyst. Specielt de små byer langs kysten er rigtig hyggelige og steder med stor idyl. Blandt andet Faaborg er noget helt særligt. En by med lidt mere end næsten 7000 indbyggere, og med rigtig mange stemningsfyldte brostensbelagte gader. Faaborg er smukt beliggende mellem bakker og farvand. Byen har rødder helt tilbage til 1200-tallet, og har fået byens Klokketårn som vartegn.

Lækker frokostmenu

Hvis det specifikt er en frokostrestaurant på Sydfyn, du søger, så er det helt oplagt at kigge på Restaurant Klinten. Restauranten har en helt fantastisk frokostmenu, der så vidt muligt er lavet ud fra lokale råvarer. Du kan blandt andet få specialitet Klintetallerken med blandt andet sild, laks, vagtelæg, oksefilet, rabarbertærte og flere andre super dejlige ting. Et oplagt valg. Men du kan selvfølgelig også vælge retter fra menukortet som blandt andet de klassiske pariserbøf og stjerneskud, men også en tallerken med variation af kartoffelmadder. Til børnene kan der laves en speciel aftale med tjenerne, der kan gøre de små glade.

Også til møder og konferencer

Restaurant Klinten i Faaborg er også et oplagt sted for dig, der har brug for et lækkert sted til at afholde kurser, konferencer eller blot en række møder. Omgivelserne er noget helt særligt og udsigten fra lokalerne er noget, der minder om Danmarks bedste af slagsen. Det er plads til 120 kursister, også til overnatning. Det er muligt at få en pakkepris med alt hvad der er brug for, så priserne er konkurrencedygtige. Det er blot at starte en dialog omkring dine ønsker og behov, og dermed finde den rette løsning.

Andre arrangementer er også mulige

Det er også muligt at afholde alle mulige andre arrangementer hos Restaurant Klinten. Det kan være fødselsdage, konfirmation, sølvbryllup og alt i samme stil. I er sikret en super hyggelig atmosfære, god betjening og altid rigtig god mad. Det er blot at kontakte Restaurant Klinten, og finde frem til den bedste løsning ud for jeres behov. Alene omgivelserne gør at arrangementet stort set kun kan blive en succes og jeres gæster glade.

Kunderne er glade

Det er altid en god ide at kigge på anmeldelser, når man skal enten købe noget eller bestille en rejse eller et restaurantbesøg. Det kan du rolig gøre inden du bestiller et besøg på Restaurant Klinten. For der findes nemlig på diverse platforme en lang række gode anmeldelser fra folk, der har spist på Restaurant Klinten. “Hold nu op hvor lækkert”, skriver Lissy. “Super god stemning og værtskab”, skriver Steen.  “Inspirerende med stor viden omkring både mad og drikkelse”, skriver Simon.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.