Oplev den skønne afrikanske natur helt tæt på

Med internettet er der efterhånden utallige måder, hvorpå du kan stykke din eventyrferie sammen på, uanset om det er en forlænget weekend eller flere ugers afslapning, om det er budgetturen eller en tur, som du har sparet op til længe. Med internettet sparer du oftest mellemledet væk og derved også en god del af prisen. Med services som Momondo og Skyscanner kan finkæmme nettet for de bedste priser på fly, mens AirBNB har givet nyt skub i verdens deleøkonomi, og kan sikre du sparer masser af penge på hotelophold, selvom du stadig har den samme komfort.

Det er dog stadig skolernes sommerferie, der er højsæsonen, og hvor priserne på flybilletter automatisk stiger væsentligt, da der er større efterspørgsel på markedet. Samtidig har indbrudstyve også lugten lunten, og især juleferien er en tid, hvor turen kan blive ekstra dyr, hvis du ikke har alarm derhjemme, og du kommer hjem til en bolig, hvor der har været indbrud. Så inden du booker turen, kan du her se, hvordan du kan gardere dig.

Destinationer som især Sydeuropa er meget sæsonbetonede, hvorfor priserne kan svinge meget afhængigt af, hvornår du skal på tur. Så derfor kan det være en fordel at bestille en oplevelsesferie, som næsten har de samme priser året rundt.

Turen går til Sydafrika

Sydafrika er blandt de lande, der har et godt klima året rundt, hvilket gør, at det er et land man kan besøge året rundt. Ikke mange har været i Sydafrika, men især hvis man har trang til safariture, alsidig kultur, rig historie og smuk natur, kan det være den perfekte destination til næste ferie.

Der findes forskellige bureauer, der specialiserer sig i at lave pakkeløsninger til dig, så du ikke behøver at fokusere på meget andet end at få pakket kufferten og sikret hjemmet. Nyati-safari.dk har blandt andet et stort udvalg af rejser på første klasse til Sydafrika med en lang række attraktive destinationer.

En rejse til Sydafrika er nemlig ikke kun ensporet, og de mange muligheder og den alsidige natur gør, at Sydafrika ofte bliver omtalt som  ”en hel verden samlet i ét land”. Bestil din rejse her, og oplev blandt andet Kruger National Park i det sydlige Afrika, hvor du vil kunne opleve et yderst imponerende vildtreservat med verdens absolut største koncentration af bilde dyr, og med stor mulighed for at opleve Afrikas ”big 5” – de fem dyr, der ikke har nogle naturlige fjender over dem i fødekæden. Du vil også kunne nyde kilometervis af lange hvide flotte strande og nogle af verdens smukkeste kyster. Derudover er der mulighed for at komme på en rejse gennem Kap-halvøen, som byder på farverige vinmarker, historiske landsbyer og mange vingårde.  Er du mere til storbylivet kan du opleve Johannesburg, Pretoria eller Cape Town, hvor af sidstnævnte er en af verdens smukkeste storbyer.  Kort fortalt er Sydafrika en destination, der har alt fra oplevelser til afslapning, og som ofte koster det samme året rundt.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.