Pas på børnene i solen

Der er ikke noget der kan ødelægge en ferie, eller i hvert fald nogle dage af en ferie, som en gedigen solskoldning. Derudover er der hele det sundhedsmæssige aspekt i hvor skadelig solen kan være for huden hvis man ikke passer ordenligt på. Vi ved det godt, og vi voksne skal naturligvis altid beskytte os mod solens stråler, ikke mindst når vi er i udlandet og den varmer mere. Især har vi dog en forpligtelse til at passe på vores børn, når vi tager med dem til sydens sol.

Solcreme er naturligvis et must, det siger sig selv, at uanset om det er voksne eller børn, så skal der solcreme til for at beskytte huden. Men med børn der løber i vandet eller poolen i pendulfart samtidig med at de pisker rundt i sandet, kan det være meget svært at få solcreme til at blive siddende, også selvom det er vandfast.

Den bedste løsning er soldragter, der typisk dækker som faktor 50. De behøver ikke nødvendigvis gå helt fra hænderne og til fødderne, men de bør dækker overarme, lår og naturligvis hele overkroppen, der er ekstremt udsat. De findes i nærmest i uendelige mange udformninger, farver og mønstre. Denne er fundet på naturebaby.dk og er øko-tex certificeret, hvilket betyder, at den ikke indeholder skadelige stoffer. Som du nok kan se, dækker den ikke hovedet, og dette bør altid være dækket af en kasket eller lignende der sørger for, at i undgår solforbrændinger og ødelagte feriedage.

FredsWorld_badesuit_dreng_1568002700

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.