Print af feriebilleder

Om ganske få måneder skal de fleste af os danskere på ferie. For år tilbage ville det betyde, at der ville komme en voldsom travlhed i billedbutikkerne, når folk stod med deres filmruller og skulle have fremkaldt et par hunderede billeder fra ferien. Den tid er naturligvis overstået med digitalkameraer og ikke mindst smartphones, der står for langt de fleste billeder, der bliver taget.

Det betyder at vi kan se alle billeder, inden de bliver fremkaldt og vælge de dårlige fra. Det betyder dog også, at der slet ikke bliver fremkaldt så mange billeder som tidligere, og langt de fleste billeder ender deres dage på harddiske og bliver kun vist frem på skærmen og på sociale medier.

Der er mange der vælger, at få lavet fotobøger fra rejser osv, men vi er også stadig mange, der gerne vil have billederne som vi kender dem i trykt fysisk form, hvor vi kan kigge på dem, og sidde og mindes gode feriestunder. Du kan naturligvis få gjort dette online, og sende dine billeder til Cewe colour, Bilka, Click eller lignende og hente billederne i en butik nær dig, eller får dem sendt hjem til dig selv.

Hvis du er i besiddelse af en fotoprinter kan du naturligvis også vælge at printe dem selv på fotopapir, hvor du kan få tæt på eller samme kvalitet, som hvis du gik til en billedbutik, og det er endda helt uden nogen form for ventetid. Det er dog ikke nødvendigvis den billigste måde at gøre det på. Selvom du vælger kompatible blækpatroner (kan købes her) frem for originale og dermed sparer penge, er der stadig udgifter til glossy fotopapir og lignende.

Typisk koster det mellem 2 og 3 kroner pr. stk at printe sine billeder selv, hvilket kan gøres for det halve, hvis man bestiller online. Men hvis du vil undgå ventetid og kun skal bruge 20-30 billeder, kan det alligevel godt betale sig, da der selvsagt ikke er noget opstartsgebyr, som online forhandlerne typisk har.

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.