Rejs fra Tyskland og spar

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være på høje tid at begynde og få styr på hvor sommerferien skal gå hen. Verden er for vores fødder, og vi kan relativt nemt og ubesværet komme til hele verden, så det store spørgsmål er naturligvis, hvor rejsen skal gå hen.

Der er mange faktorer der spiller ind, når det kommer til at vælge destinationen for ens ferie. For langt de fleste spiller økonomien en af de afgørende roller, da det det er dyrt at rejse. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis man er en familie på 3-5 medlemmer, der skal rejse i skolernes sommerferie, der er den absolut dyreste periode at rejse.

Sådan får i penge til at række længere

Der er mange måde at spare lidt penge på, når man skal ud og rejse. Bor i eksempelvis vest for storebælt er det oplagt at tjekke priserne på at rejse fra Tyskland. Der er under to timer til Hamborg lufthavn fra den danske grænse, og priserne er langt lavere. Momsen er billigere i Tyskland, og er den tyske industriferie ikke så koncentreret som den danske, hvilket betyder at priserne er på et andet niveau syd for grænsen.

I kan vælge at bestille jeres rejse fra Tyskland gennem eksempelvis Skov Rejser, gør i dette slipper i for at skulle løbe ind i sprogbarrierer, da alt her foregår på dansk, hvilket gør det lettere at bestille rejsen, og samtidig er der styr på rettigheder og lignende.

Man kan rejse til stort set alle de samme destinationer, som man kan fra de danske lufthavne, dog er der naturligvis ikke (eller i hvert fald meget sjældent) danske guider på destinationen.

Man kan derfor vælge at spare en masse penge ved at rejse fra Tyskland til de samme destinationer, som man kan fra Danmark. Du kan dog også vælge at bruge det samme beløb, som du ville have brugt på en rejse fra Danmark og enten få lidt mere luksus for pengene, eller vælger at rejse længere væk – mulighederne er mange.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.