Rejs med dine børn

ferie med børnene

Den årlige sommerferie står for døren og det er nu den skal planlægges. Skal det være køre-selv-ferie til syden, skiferie til norden, eller fly på charterrejse. Valgene er mange, vi kommer med nogle bud hvilke muligheder der er for at familien kan hygge sig på ferien.

Lad børnene bestemme, pak bilen og tag til disneyland i Paris. I skal ikke regne med for meget voksenkontakt, men det er til gengæld en sikker succes for børne. De mindste kan hygge sig med Mickey Mouse og alle de andre disneyfigurer, som de kender fra fjernsynet, og de ældre kan få deres adrenalinsus i rutsjebaner og andre spændende forlystelser. Der er mest travlt i forlystelsesparken i sommerferien, så hvis det er muligt at lægge ferien i den tidlige del af børnenes sommerferie, er køerne ved forlystende ikke helt så lange. Overvej at bor på en af Disneylands hoteller, der har man adgang til parken allerede kl. 8, hvor den ellers først åbnes for offentligheden kl. 10. Et godt råd hvis du skal på køre-selv-ferie er at have gadgets og udstyr parat til turen. En god idé er at have iPad med diverse spil klar. Ligeledes bør holdere og opladere også investeres i, så børnenes elektronik holder strøm.

Alternativt kan i også bestille charterrejsen og ikke bekymre jer om planlægningen. Mange de større charterrejsebureauer har hoteller og feriecentre på de sydeuropæiske feriedestinationer, som er målrettet børnefamilier. Spies og Star Tour har deres egne centre med aktiviteter og deres populære børneklubber. De hedder henholdsvis Sunwing og Blue Village. Andre bureauer som Apollo, Bravo Tours og Falk Lauritsen har udvalgt de mest egnede familiehoteller, og har dansk børneklub på dem. Til charterferien kan du også forberede dig hjemmefra, og købe al udstyr til stranden og poolen. Køb badeudstyr og gadgets til stranden på only4kids.dk

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.