Sådan sikrer du familiens ferie på trods af lavvande på kontoen

Det er ikke alle år, hvor der er råd til sommerferie sydpå. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at familien ikke kan nyde en oplevelsesrig ferie hjemme i Danmark. Her giver vi dig familieferie på to budgetter – en ferie for dig, der har råd til fjerne himmelstrøg og en til dig, der har brug for at holde feriebudgettet på et absolut minimum, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Hold ferie på budget hjemme i Danmark

Det behøver ikke at være kedeligt at holde ferie hjemme i Danmark. Hvis du tænker dig godt om, skal der nok dukke et interessant sted op, som du ikke har oplevet før. Hold ferie i Danmark og slip for lang transporttid og besvær på grund af sproglige barrierer. En ferie hjemme i Danmark kan gøres billigt, fordi du ofte har mulighed for at køre selv til og fra din destination. Afhængigt af hvor turen går hen, findes der mange forskellige typer af overnatning i Danmark. Billigst er det, hvis vejret er godt, og du selv kan slå telt op på en campingplads. Alternativt findes der også billige hoteller, feriecentre og campingpladser med hytter eller mobile homes rundt om i landet.

Tænk først og fremmest i, hvad I gerne vil opleve på jeres ferie, og hvor I gerne vil opleve det, og vælg derefter en løsning til overnatning, der ligger tæt på de attraktioner, I skal ud at se. Tag fx til Grenen i Skagen, Himmelbjerget ved Silkeborg eller oplev nogle af Danmarks skønneste sandstrande på den jyske vestkyst.

 

Drag mod eksotiske egne med en tur til Den Dominikanske Republik

En tur til Sydamerika lyder måske ikke som det mest oplagte, når hele familien skal afsted på ferie. Det kan det dog sagtens være, hvis man som forældre på forhånd sørger for nogle rammer omkring turen, som børnene kan passe ind i. Pakkerejser er en rigtig god løsning, hvis du vil have børnene med til udlandet. Med en pakkerejse skal du ikke selv til at booke fly og hotel hver for sig, men kan i stedet få en samlet pakke, hvor begge dele er inkluderet i prisen. Tag på badeferie med familien eller snup en golfrejse, der giver dig frit spil på nogle af verdens flotteste golfbaner. Vælg en pakkerejse og kom til Den Dominikanske Republik med Profil Rejser, hvor du kan tilbringe efteråret og vinteren under varmere himmelstrøg.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.