Sådan skaber du en hyggelig aften, når veninderne kommer på besøg

winefamly

Der skal sjældent ret meget forberedelse til for at sikre en hyggelig stemning, når dine veninder kommer på besøg. Hvis du dog alligevel gerne vil skrue lidt ekstra op for stemning og forkæle dine venner lidt, så får du her 3 gode ideer til, hvordan du kan gøre hygge-aftenen med dine veninder ekstra god.

1. Køb en god flaske rosé eller to

Der er ikke noget, som løsner stemningen op, som et godt glas rosé. Dertil så smager et glas rosé også bare rigtig dejligt, så hvorfor ikke stille et par flasker af denne fine lyserøde vin på bordet. Ikke nok med at det kan skrue lidt op for den sjove stemning, så er farven på vinen også med til at understrege, at der er tale om en rigtig tøseaften.

Der findes et hav af forskellige former for rosé, så hvis du har svært ved at vælge, så kan du jo også forvandle aftenen til en vinsmagning med rosévine.

2. Sæt en gyserfilm på

Endnu en ting, som kan tilføre noget (u)hyggeligt til jeres aften, er at se en gyserfilm sammen. Så kan I poppe nogle popcorn og gemme jer i nogle dejligt bløde tæpper sammen, mens I bliver skræmt fra vid og sans – men selvfølgelig på en hyggelig måde.

3. Hold en spilleaften

Når nu dine venner kommer på besøg, hvorfor så ikke støve nogle af dine gamle bræt- og kortspil af? På denne måde kan du skabe en spændende aften, hvor I kan konkurrere mod eller med hinanden i en række forskellige spil.

Du kan også vælge at investere i et helt nyt spil til aftenen. I dag er det for eksempel muligt at få escape-room spil, som genskaber den spændende følelse af at være lukket inde i et escape room.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.