Sådan undgår du en kæmpe mobilregning på ferien

Mobiltelefonen risikerer hurtigt at blive en dyr rejsemakker, hvis du ikke passer på. Se her, hvilke forholdsregler, du skal tage, hvis du vil slippe for at komme hjem til en kæmpe regning.

Hvis du rejser i EU, så er du sikret, at regningen for at bruge din mobiltelefon ikke bliver skyhøj. Det skyldes, at der er grænser for, hvor meget dit teleselskab må tage for, at du bruger din telefon i et andet EU-land. Det er dog alligevel fornuftigt at danne sig et overblik over priserne på telefoni i andre EU-lande, så du er klar over, hvad det koster, og derfor kan forberede dig på, hvad det kommer til at koste, når du bruger din telefon. Det er eksempelvis godt at vide, at det er billigere at sms’e, end det er at ringe.

 

Roaming lægges oveni

Hvis du anvender din telefon i udlandet, vil der blive tillagt en særlig pris for roaming oveni det, du betaler for at bruge din telefon i Danmark. Og det er værd, at undersøge hvor meget det koster i det enkelte land, du skal rejse til, inden du tager afsted. I de fleste lande vil du kunne købe et simkort, som du kan bruge på ferien.
Det kan være en god idé, hvis du sætter din telefon på flytilstand, hvis du bare skal bruge den til at tage billeder. Opstår der et nødstilfælde, hvor du er nødsaget til at skulle bruge din telefon, så kan du selvfølgelig slå det til. Det kan lade sig gøre på alle telefoner, men især Samsung har en fantastisk indstilling til det. Find den bedste pris på Samsung Galaxy-telefoner her.

 

Brug Wi-Fi, når du er på ferie

Når du er ude at rejse, er det en god idé, hvis du så vidt, som det er muligt, anvender Wi-Fi. Her vil der nemlig ikke komme en roaming-pris eller ekstragebyrer — medmindre det selvfølgelig koster penge at anvende internetforbindelsen på hotellet, eller hvor du befinder dig, når der opstår et behov for at gå på nettet. Du kan også vælge, at du udelukkende vil læse dine nyheder, surfe på nettet eller sende mails via en computer, hvor der (selvfølgelig) heller ikke skal betales tillæg, medmindre du sidder på en netcafé eller på anden vis betaler for at anvende den computer, du sidder ved.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.