Send masser af billeder fra skiferien

Hvem har ikke taget en selfie eller to fra en skibakke i de østrigske alper, eller det klassiske billede af en flot kold Peroni øl udover en lækker italiensk piste. Tidligere gemte man alle de billeder og lagde dem første på instagram, Facebook eller afsted i en SMS, når man ramte hotellet og fik adgang til lidt WiFi.

Det er dog et overstået kapitel for rigtig mange danske mobilbrugere. Roaming der tidligere har kostet spidsen af en jetjager er nemlig blevet gratis i rigtig mange abonnementer. Det betyder, at du roligt kan både up og downloade billeder, når du er uden for landets grænser, uden det koster dig en krone, og det er ikke kun i dyre abonnementer. Der er også mange gange selvom du har det billigste abonnement, du roaming er gratis.

Sikkerhed først

At mobiltelefonerne i den grad er kommet med ud på pisterne og løjperne, er dog også noget det kan ses, når det kommer til skader. Der findes nemlig rigtig mange eksempler på skiløbere, der har lidt for travlt med at filme deres udskejelser og lidt for lidt tid til at holde øje med hvor de kører, hvilket hurtigt kan ende galt.

Hvis man vil filme eller tage billede på sin skitur, bør man naturligvis altid kun gøre dette, mens man står stille. Det er i hvert fald ikke meget trøst, at man ikke har betalt roaming for at sende en video, hvis man ligger på et hospital med en brækket ryg.

Til gengæld åbner det også op for en masse fuldebilleder fra nattelivet, når afterski festerne sætter ind. Så husk generelt at tænke dig lidt om, inden du tager mobilen frem.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.