Skal hunden med på ferien?

Hvis du skal på ferie i år, er der en stor sandsynlighed for at du skal holde den ferie i Danmark. Regeringens rejseanbefalinger lyder som bekendt på, at man ikke rejser ud i verden, og derfor er der utvivlsomt heller ikke mange, der skal på charterferie. Der er altså rigtig mange, der skal på campingferie eller i sommerhus. Som hundeejer åbner det for muligheden at man kan tage sin hund med, hvilket naturligvis ikke er en mulighed hvis destinationen er er Kreta, Mallorca eller lignende.

Hunden med på ferie

Det er naturligvis dejligt at kunne have sin hund med på ferie, men der er også nogle ting, man skal huske på, når hunden skal med på ferie. Det kan være en kæmpe omvæltning for en hund lige pludselig at skulle være på en campingplads eller i et sommerhus, hvis den ikke lige er vant til det. Det kan derfor være en rigtig god ide at medbringe ting, som minder hunden om hjemmet. Det kan være alt fra hundesengen til madskålen eller tæpper, som den plejer at ligge på.

Det er desuden helt essentielt at man holder hunden i snor, hvis den har tendens til at strejfe lidt rundt. Det kan blive et stort problem, hvis ens hund strejfer rundt i et sommerhusområde. Dels fordi det ikke er alle, der er lige glade for dette, og dels fordi man risikerer, at den ikke kan finde hjem, da det netop ikke er hjem, den skal finde hen til. Det er derfor vigtigt at holde et vågent øje med sine hund.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.