Smag på Italien

Smag på Italien

Italien er kendt for sin smukke natur, fantastiske historie, store kærlighed til fodbold samt storslåede kunst- og kulturskatte. Landet er også hjemsted for mange specialiteter, der kan give dine smagsløg en oplevelse, de sent vil glemme. Skal du til Italien i din sommerferie, kan du altså godt glæde dig – der er nemlig masser at smage på.

Vinens land

Italienerne har et meget nært forhold til vin, som dyrkes i 20 forskellige vinregioner. Dermed producerer de vin til enhver smag, og vi danskere er især vilde med de italienske rødvine. Selvom italienske vine er af højeste kvalitet, er prisen ikke svimlende høj – tværtimod føler man ofte, at man får mere, end man betaler for.

Mad

Sprøde pizzaer, lasagne, der smelter på tungen, og pastaretter propfyldte med smag. Det er bare få ud et utal af muligheder. Italien byder på udsøgte retter, som kun de kan lave dem, og man kan næsten smage traditionen og passionen i maden. Der er rig mulighed for at besøge både det salte og søde køkken, når du spiser ude i Italien.

Gelato

Apropos det søde køkken: Italien kaldes også isens hjemland, og italienerne laver den da også lige lidt bedre end alle andre. Kvalitet og smag vægtes højt, og derfor er mere end halvdelen af alt italiensk is håndlavet. Dermed er Italien det land i verden, der har den største andel håndlavet is. Når man er på ferie i Italien, er isen altså ikke til at komme udenom. Så lad dig overvælde af de mange forskellige smagsvarianter og nyd en kølig forfriskning i sommervarmen.

Italien kommer til Danmark

Hvis du ikke skal ud at rejse i din sommerferie, er der heldigvis rig mulighed for at opleve Italien i Danmark. Italien eksporterer nemlig hvert år et utal af produkter her til Danmark. Nyd et glas italiensk rødvin på terrassen, mens duften af hjemmegrillet pizza breder sig eller gå på jagt efter den bedste italienske isbutik i dit lokalområde. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, men Italien kan sagtens nydes herhjemme fra Danmark.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.