Solferie, som det ser ud på postkortene

Måske har du spekuleret på, om postkortene med hvide strande, palmer og azurblåt vand nu også er taget fra virkelighedens verden, eller om de er et grafisk manipulerede drømmebilleder. Allerede her kan vi afsløre, at de drømmeagtige postkort-chenarier faktisk findes i virkeligheden – endnu da. Har du lyst til at være der selv, er det med at komme afsted, før forurening og turisme spolerer det hele. Læs med og få et par tips til, hvor du finder de flotteste strande.

Maldiverne er et dykkerparadis til billige penge

Ud over fantastiske strande er Maldiverne kendt for sine fantastiske snorkelrev. Du kan gå direkte ud fra stranden, eller tage udgangspunkt i din feriehytte på pæle i vandet. Vandet er helt klart, og dyrelivet er intet mindre end fascinerende. Landet består af hele 1200 små øer, hvoraf de fleste er ubeboede. Sætter du pris på luksus under opholdet, er der masser af lækre resorts. Et oplagt sted for både bryllupsrejsen og familieferien, hvis I er til 30 grader året rundt og garanti for sol hver eneste dag. Tag til Maldiverne med Toptours, hvis du vil være sikker på at have et rejseselskab i ryggen, der er up to date med forhold og muligheder.

Verdens lækreste strand

Hvis penge ikke er noget problem, kan du også overveje den brasilianske ø Fernando de Noronha, der for et par år siden blev kåret som verdens bedste strand af TripAdvisor. Her får du ud over en fejlfri strand også både træbeklædte klipper og vandfald, samt muligheden for at spotte både delfiber og havskildpadder helt tæt på. Ud over en ret heftig pris skal du dog også være indstillet på en lidt besværlig rejse, der blandt andet indbefatter lokal transport med små fly og både.

Thailand giver meget af det hele

Har du planer om at være afsted i længere tid, får du også rigtig meget for pengene, hvis du lader ferien gå til Thailand. Flybilletten koster ganske vist 4-5.000 kroner, men selve opholdet er ekstremt billigt med hotelpriser i størrelsesorden 50 kroner pr. nat og madpriser på 15 kroner pr. måltid. Strand og sand er der masser af, men du får også mulighed for at tage på tur i den frodige jungle og se de mange historiske bygningsværker.

Vær ude i god tid

Hvis du vil afsted billigst muligt, gælder det dog for næsten alle typer af destinationer, at du skal være ude i god tid, og selvsagt helt undgå højsæsonen. Book rejsen minimum 5-6 uger før afrejse, men gerne meget tidligere. Alternativt kan du selvfølgelig holde udkig efter afbudsrejser, hvis du er tilpas fleksibel til at kunne springe til med kort varsel. Her kan du med fordel gøre brug af en af de mange rejsesøgemaskiner, som samler afbudsrejserne fra en lang række selskaber og giver dig mulighed for at søge og sortere.

Skal det være rigtig billigt, kan du overveje at booke et billigere hotelværelse, end du måske i første omgang ville have gjort. Ofte kan det nemlig lade sig gøre at få det opgraderet billigt eller måske endda gratis, når du først er kommet frem. Har hotellet alligevel et bedre værelse, der ikke er udlejet, vil de ofte gerne yde den ekstra service i håb om, at du måske vender tilbage en anden god gang.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.