Sommerferie i Danmark – Her er de 5 mest populære oplevelser

 

Skal du og familien holde sommerferie i Danmark, så har vi lavet en liste over de 5 bedste oplevelser for hele familien. Vi har prøvet at samle en liste så der er både noget til familier med små børn, til mellemstore børn og til dem med teenagerbørn.

Planetariet

Planetariet er et fantastisk sted for hele familien, her kan du lære alt om universet, dets oprindelse, hvordan planeterne blev til, om der er liv i rummet og meget mere. Hvis din familie godt kan li ny viden, så er planetariet absolut et besøg værd.

Tivoli

Tivoli er altid en favorit for hele familien, her er både hyggeligt at gå rundt, i kan få taget en masse billeder og så er der selvfølgelig de mange forlystelser. Husk at der var fredag i sommeren er koncerter med kendte kunstnere.

Bakken

Bakken er ligesom tivoli et mekka for oplevelser og forlystelser, fordelen ved bakken er at alle kan gå gratis ind, samtidig kan man gå en lang tur i den smukke omkringliggende skov dyrehaven. Dyrehaven er især kendt for sin smukke natur og de mange fritgående rådyr, som går og græsser.

Legoland

Er der et barn som ikke elsker lego? Næppe, lego er utrolig populært og et hvert barn vil elske at komme til legoland, her kan alt lade sig gøre. Hvis du kommer langvejs fra, så er der mulighed for at booke sig ind på hotel legoland, hvilket i sig selv er en stor fornøjelse og meget specielt.

Zoologisk have

Zoologisk have er et fantastisk sted især for de mindre børn, her kan man komme helt tæt på dyrene, man kan se den store løve, der er næsehorn og elefanter, man kan give græs til geder og får og såvel til girafferne. Der findes flere forskellige dyreparker rundt omkring i Danmark, så find en tæt på dig så i ikke skal køre alt for langt.

Som du kan se så er der rigeligt med oplevelser her i danmark og vi har kun nævnt få af dem i denne artikel, se eventuelt denne liste over oplevelsesgaver, her kan du finde oplevelser for hele familien.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.