Spar plads ved din cykelparkering

At have plads til mange cykler kan kun være en god ting. For at cykle og kunne parkere sin cykel er godt for både miljøet, men også for den enkeltes sundhed. Men det er endnu bedre, hvis I kan have det på et begrænset område.

Cykelparkering er vigtig

Det skal være let at cykle fra a til b. Og det skal være let at parkere sin cykel. Derfor er det oplagt at sætte sig ind i pladsbesparende cykelstativer til cykelparkeringen på et begrænset område. På den måde kan du få en ide om hvad du kan gøre for at give let adgang til cykelparkering, og dermed gøre det behageligt at tage cyklen.

Forskellige muligheder

Der findes faktisk en række forskellige muligheder for jer, der ønsker at få et pladsbesparende cykelstativ, og dermed cykelstativer til 5 cykler eller mere på jeres område. I kan vælge mellem modeller som Bici serien, der er i dansk design og i høj kvalitet. Modellen kan laves med bøjle og stativ efter behov. Omega er en meget elegant stativ med den optimale blanding af funktion og design. Lavet som en spiral, som tillader parkering fra begge sider. Virkelig et stativ, der giver et smukt udtryk i bybilledet. Modellen Altezza er virkelig robust, og kan sammensættes, så du kan opnå det antal pladser, I har behov for. Altezza er lavet i galvaniseret stål. Så er det mulig at få et dobbelt cykelstativ, der er i to etager, og perfekt til byområde. Virkelig en smart løsning. Så er det også muligt at få et cykelstativ, der kan sætte på en væg, og dermed virkelig kan spare plads. Men der er flere andre muligheder. En cykel karrusel er super smart, men modeller Farfalla er enkelt og elegant, mens Singola virker, hvor der brug for minimal pladsforbrug.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.