Styrk parforholdet under ferien

Mange par oplever, at sommerferien byder på uforløste forventninger, da rigtige mange har skruet forventningerne alt for højt op. Det kan være, at ens forventninger er så store, at det kan være svært at indfri dem. I denne artikel vil vi prøve at give et par tips til, hvordan man får mest muligt ud af den tid, man deler sammen i ferien. Hvis der i forvejen er lidt knas i parforholdet, kan det nemlig blive sat på prøve i ferien – medmindre man gør noget aktivt for at styrke forholdet. Her følger et par gode råd til, hvordan I kan finde hinanden igen, hvis I er ved at glide fra hinanden, og sommerferien er på vej. Faktisk kan den blive en af de bedste investeringer I har gjort i jeres parforhold, da den kan hjælpe med at få det hele op ret kurs igen.

 

1. Få sat ord på jeres følelser inden ferien

Det er helt fundamentalt, at I finder ud af, hvor I har hinanden. Inden ferien starter, skal I have sat ord på, hvordan I har det med hinanden. Hvis I bliver enige om, I vil arbejde på tingene, så skal i have sat ord på, hvad der skal til, før I bliver glade i jeres forhold igen. Hvis I vil hinanden, så kan en ferie være et rigtig godt fundament at få forholdet til at fungere igen på.

 

2. Tag ud at rejs

Ved at planlægge en ferie til udlandet, så sker der noget anderledes, end man er vant til. Og man er begge indstillet på, at der skal gøres noget aktivt for at lære hinanden bedre at kende – også fra nye sider, som man måske ikke er vant til at se. Det handler nemlig om at genfinde eller bare styrke kærligheden, og det gør man bedst, når der sker noget andet end i hverdagen.

 

3. Overrask og imponér hinanden

Gør noget ud af at overraske hinanden, når I er på ferie. Tag jeres pæneste tøj på, når I skal ud at spise, og ellers bare få alt hvad I kan ud af de situationer, I havner i. Under nye himmelstrøg, som I ikke er vant til, vil dette kunne betyde, at kærligheden mellem jer vil blive styrket, da I vil lære hinanden at kende på en ny måde, som måske er dét, der skal til. I kan også aftale, at I giver hinanden en lille gave, som I bruger lidt tid på egen hånd på at finde.

 

Der er rigtig mange ting, man kan gøre, og det handler simpelthen om at lære hinanden at kende på en ny måde. Og skabe nogle rigtig gode minder sammen, som I kan tænke tilbage på!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.