Tag på ferie med god samvittighed

uniggardin

Når familien skal på ferie er der mange ting som der skal være styr på. Lige indtil man er kommet ud af døren stresser man rundt, og er bekymret om, om man har husket det hele. En ting man som boligejer bekymre sig om, er om man har efterladt huset korrekt og at det stadig ser beboet ud. Ligesom man ikke vil miste sine ting ved et indbrud, vil man heller ikke have at ens ting bliver ødelagt imens man er afsted på ferie. En af de ting som mange ikke tænker over er at den danske sol også kan være ret stærk og faktisk ødelægge møblerne på grund af dens varme og stråler. Både gulve og tæpper bør beskyttes mod solens blegende effekt, så tingene ikke bliver ødelagt. Der findes mange forskellige typer af solafskærmning, og der er fordele og ulemper ved de forskellige. Vi har listet en rækker forskellige typer op nedenfor, og giver et bud på hvad der kunne være det perfekte solafskærmning til boligen.

Der findes mange overvejelser bag valg af solafskærmning, følge 3 ting bag du tage stilling til inden, du vælger hvilken type solafskærmning du skal investere i.

  • Hvilken type vinduer har du? Ovenvindue, vindue uden åben-funktion eller noget helt tredje
  • Hvordan bruges det rum, som du er på udkig efter gardiner til? Soveværelse, børneværelset, eller stue?
  • Hvilket verdenshjørne vender vinduet mod? Nord, syd, øst eller vest.

Når du har taget stilling til 3 af de ovenstående ting, kan du vælge mellem følgende afskærmning:

  • Top down/bottom up: En fleksibel løsning, hvor kun en del af vinduet skærmes af, så man ikke lukker alt lyset ude.
  • Rullegardiner: Fås i materialer, der lader en del lys slippe igennem, men også i mørklæggende udgaver, som primært egner sig til rum, hvor man sover.
  • Lift- og foldegardiner: Foldegardiner fås et hav af farver, mønstre og materialer, og holder solens stråler ude.
  • Markiser: En varmereducerende løsning for dig, som har store vinduespartier, hvor solen opvarmer store dele af rummet.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.