Tid til at købe ny oplader?

Selvom mange telefoner efterhånden holder til mere end at blive tabt et par gange på gulvet, så er det ikke altid det samme med den USB oplader der følger med. For ligegyldigt hvad producenter gør for at beskytte deres produkter, så er der altid nogen, der får dem bukket for meget eller har en kat der bruger den som legetøj.

Telefon vil ikke lade

Oplader din telefon ikke, selvom den sidder i USB Oplader og der er tændt på kontakten? Så er det sjældent at problemet findes hos din telefon. Prøv derfor med en anden oplader først, inden du går på jagt efter en ny telefon. Der kan både være en defekt på den del, du sætter i stikkontakten, men det kan også sagtens skyldes at ledningen simpelthen er defekt.

Beskyt din oplader

Vil du gerne være sikker på din USB oplader holder en del år, så kan det være en god idé at beskytte den. Den går oftest i stykker ved den ende af ledningen, som sættes i telefonen, så her kan det være værd at sætte ind. Nogle steder på nettet kan du finde små figurer eller lignende, som kan sættes om denne del, så det for eksempel ligner at en koala tager en bid af din telefon, når den oplader.

Noget andet du kan gøre er, aldrig at lade din telefon hænge i opladeren. Det belaster både opladerindgangen i selve telefonen, men i høj grad også opladeren. Din telefon skal allerhelst ligge på en plan flade, hvor den kan lade op uden at vride i opladerledningen. Og lad den aldrig ligge i din seng om natten, mens den oplader. Det er nemlig en af de hyppigste årsager til, hvordan opladerbrande opstår, når den overopheder og sætter ild til sengen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.