Top 3 destinationer til rejser i sabbatår

Du glæder dig sikkert helt vildt til, at du har overstået den sidste eksamen, så du kan slappe af og nyde dit sabbatår – måske drømmer du om at tage ud og rejse? I så fald er der mange destinationer at overveje, for verden er forunderlig, og der er ikke to steder, der er ens.

Læs med her, så får du top 3 destinationer til rejser i sabbatåret.

Asien vil altid være en populær rejsedestination for unge, der holder sabbatåret. Asien har meget at byde på – og så er det billigt. Du kan opleve vidunderlig natur, få vanvittige action-oplevelser, møde den rare lokalbefolkning samt få forståelse for en anden kultur. En af de mest populære rejsedestinationer for unge, der har sabbatår, er Thailand. Ulempen ved Thailand er, at du kan risikere at støde ind i rigtig mange andre turister. Derfor kan det anbefales at rejse til et asiatisk land, som ikke er nær så turistet. Sri Lanka er et af de lande, der virkelig er anbefalelsesværdigt. Du kan opleve adventure i form af river rafting og bestigning af fantastiske Adams Peak og Lions Rock. Du kan også få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i teplantagerne. Sri Lanka er også kendt for templer i flotte farver og et spændende dyreliv.

Australien er også en top rejsedestination til rejser i sabbatåret. Det koster lidt mere at rejse rundt i Australien end for eksempel landene i Asien. Men Australien er også prisen værd, for det er noget helt særligt – især for unge. Østkysten er meget populær, og her vil du møde mange andre unge mennesker i hver enkelt by. Tag på dykkerskole ved verdens største koralrev, Great Barrier Reef, hvor du kan spotte dyreliv. Eller du kan tage den lange tur ind til Ayers Rock, verdens største sten. Gå på opdagelse i multikulturelle Sydney, hvor du både finder Operahuset og Harbour Bridge.

Sabbatåret er også en oplagt tid til at tage på dykkerferie – hvis du har mod på det. Hvis dykning er drømmen, kan det anbefales at tage på dykkereventyr til Maldiverne. Ved vandet omkring de mange øer finder du nogle af verdens bedste dykkerdestinationer. Der venter et fantastisk dyreliv under havets overflade, som du ikke finder andre steder.

Er du blevet klogere på, hvor du gerne vil rejse hen i dit sabbatår? Find din næste drømmedestination til rejser i sabbatåret her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.