Tusinder at spare på det rette ferieabonnement

Selvom man kan argumentere for, at det ville være det rigtige at gøre. Så er det meget få mennesker, der efterlader deres telefon hjemme, når de tager på ferie. En telefon er da også blevet meget mere end en telefon, for de fleste af os. For stort set alle er vores smartphones nemlig også blevet vores eneste eller i hvert fald primære kamera. Det er med andre ord mere eller mindre umuligt for de fleste af os at efterlade telefonen hjemme.

Undgå at blive flået

Der er dog nogle ting der er værd at undersøge, inden man hiver iPhonen frem ved poolen i sydens sol og begynder at tjekke de seneste opdateringer fra venner og bekendte, se hvad der er sket på Instagram og snappe drinks billeder fra vennerne og veninderne. Data er mere eller mindre gratis i Danmark i de fleste abonnementer, men sådan er det meget langt fra i udlandet og brug af et par gigabyte kan hurtigt blive en MEGET dyr affære, alt efter hvor i verden man befinder sig. Især i USA og Australien og generelt uden for EU kan det blive voldsomt dyrt, hvis man ikke har styr på sit abonnement.

Sådan finder du det billigste mobilabonnement

Der er også mange selskaber, der er begyndt at have udenlandstelefoni med i deres abonnementer, så der ikke er forskel på priserne om man bruger sin telefon i  Danmark, Spanien, Italien, USA og mange andre lande. Det er dog meget vigtigt at du er opmærksom på, om dit selskab er blandt dem der tilbyder dette, og ikke mindst hvilke lande der er inkluderet i aftalen.

Hvis du rejser meget kan det eksempelvis være en god ide at vælge et af de selskaber der tilbyder gratis roaming i flest mulige lande. Teleselskabet 3 er blandt dem der har flest lande med i deres aftale, og her er man mere eller mindre dækket ind i hele verden, og på årsplan kan du spare mange penge, hvis du rejser et par gange om året.

Køb lokalt abonnement

Hvis du har et abonnement, hvor der ikke er udenlands telefoni med, kan du også vælge at købe et lokalt taletidsabonnement, hvor der typisk er inkluderet en gigebyte eller to, dette er dog lidt mere besværligt, da du så også får et nyt midlertidigt nummer osv. Desuden kan du have svært ved at gennemskue vilkår og lignende.

Endelige er der naturligvis også muligheden for altid at holde dig inden for hotellets WiFi grænser, hvis dette ellers tilbydes.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.