Ud at rejse med firmaet: Sådan gør du det nemt for alle parter

 

Firmarejser er både fornøjelige og forfærdelige på én og samme tid. For ligeså mange sjove, udviklende og fantastiske oplevelser de fører med sig, ligeså meget arbejde, bøvl og irritation følger også ofte med. En firmarejse er ikke som en privatferie, for alle udgifter skal kunne bevises, og disse skal senere godkendes af hovedet bogholderiet. Af samme grund bliver medarbejderne på firmarejsen nødt til at gemme stakkevis af kvitteringer fra medarbejderudlæg til mad, hotel og lignende, bevis for rejseomkostninger og meget mere. En firmarejse skal være en fornøjelse, og det behøver faktisk slet ikke at være så svært – læs med her og se hvordan.

Nyd rejsen

Gør en ende på lidelserne ved firmarejser. Implementer et rejseafregningssystem, der fjerner al uoverskuelighed fra rejsen! Uanset om det er en medarbejder med udlæg eller en medarbejder med finans og bogholderi, så er det nu muligt at få det store overblik over samtlige omkostninger i forbindelse med rejsen. Det er lettere end nogensinde at holde styr på virksomhedens mellemværender med de ansatte, hvad enten det omhandler mad, kørselspenge eller andre ting.

Hvad snakker du om?

Du tænker måske: ”Det lyder jo fantastisk – men hvad er det helt præcis, du mener?” Dét skal jeg fortælle dig. Rejseafregningssystemet Ibistic Travel & Expense er svaret på dine bønner. Systemet er så intelligent, at det kan genkende og håndtere alle typer af medarbejderudlæg. Henføring af både indtægtsbilag og omkostningsbilag kan foretages løbende, således at disse altid er opdaterede. Ydermere har Ibistic Travel & Expense en funktion, der gør, at I nemt og bekvemt kan oprette et udlæg på baggrund af en kreditkorttransaktion, hvilket giver jer sikkerhed for at beløbsoverførslen stemmer. Systemet er tilgængelig og brugbart for alle medarbejdere i jeres virksomhed, idet det muliggør elektronisk betaling til alle, der har erhvervsrelevante udlæg for eksempelvis kurser, transport, rejser eller andre ting.

Hvordan virker det?

Det foregår i 3 steps: Scan – upload –  registrér. Allerede kort tid efter udlægget er gjort, er tingene på vej til at blive bragt i orden af Ibistic Travel & Expense. Det er altså slut med at gemme kvitteringer og alle mulige andre ting som bevisførelse for omkostningerne. Det fungerer ved, at Ibistic Expense bliver tilkoblet jeres regnskabs/ERP-system, hvilket betyder, at medarbejderen kan udfylde alt på enten computer, smartphone eller tablet. Hele dette system er ekstremt tidsbesparende, og udover dette opnår i som firma langt større sikkerhed for, at det hele foregår rigtigt.

Systemet fungerer ved, at medarbejder og såkaldte godkendere har hver deres funktion – så at sige. Medarbejdere kan registrere et kreditkort direkte i systemet, så transaktioner overføres automatisk. De kan tage et billede af kvitteringen med en smartphone, scanne, uploade og sidst, men ikke mindst, kan de automatisk få sendt udlæg til registrering hos leder/godkender. Godkendere kan modtage udlægsregistreringer og rejseafregninger automatisk, gennemse og godkende løbende via webbrowser eller mobil samt være sikret et opdateret system både når det gælder regler, satser og love. Så hvad venter i på? Undersøg her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.