Yogarejser vinder frem

Det er ikke kun rundt om i landet, at yoga for alvor begynder at blive populært blandt mænd og kvinder. Det er også noget som rejseselskaberne er begyndt at kunne mærke meget til. Tidligere var det især mindre og mere specialiserede rejsearrangører, der stod bag disse rejser, hvor Indian og især Goa i mange år har været populære blandt os danskere. Sådan er det dog langt fra mere, og de store selskaber har nu også fået øjnene op for, at de kan hjælpe yoga udøvere med at komme ud og rejse, og samtidig tjene lidt på det.

I de senere år er der sket en kæmpe udvikling inden for yoga. Det er blevet langt mere udbredt at dyrke yoga, og det er ikke længere kun noget for kvinder, og mange mænd har også trukket i deres yogatøj og gået ind på diverse hold med et åbent sind i håb om en sundere krop, og måske et sind der er lidt mere i balance, der er blandt de sunde følger, der kommer med at dyrke yoga – for mange i hvert fald.

Pak yogatøjet i kufferten 

I takt med at det er blevet mere populært, er der naturligvis også kommet en større kommerciel interesse for det. Det betyder eksempelvis er man nu kan finde yoga steder på hvert andet gadehjørne, at man kan købe lavkvalitets yogatøj i Netto, men det betyder også, at der er sket en stor opblomstring inden for yoga rejser.

Blandt dem der er hoppet med på bølgen finder man eksempelvis Spies, der tilbyder en længere række af rejser hvor yoga er i centrum, og hvor det tidligere var destinationer som tidligere nævnte Indian/Goa der stod øverst, er der begyndt at komme destinationer der ikke kræver at man bruger et lille døgn på at rejse om på den anden side af jorden. Især de græske øer er populære, når det kommer til yoga rejser.

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.